Nganggo Adult Bi-spektral Index Sensor

Short Description:

Med-linket nganggo non-invasi sensor EEG 1. Nggambarake kasenengan utawa pencegahan status saka corteks serebral, lan kanthi nyediakake ngawasi lan pengkajian status atine kesadaran kanggo ketemu karo kabutuhan Clinical; 2. elektroda Brain iku latek free lan digawe karo diimpor adhesive konduktif, kualitas 3M adhesive pindho sisi lan iku karo impedansi kurang; 3. Liwati test bio-kompatibilitas, iku karo ora cytotoxicity, gangguan kulit lan sensitization; 4. Takeran Sensitive, pr ...


Detail produk

Tags Product

Med-linket nganggo non-invasi sensor EEG
1.  Nggambarake kasenengan utawa pencegahan status saka corteks serebral, lan kanthi provid ing  monitoring lan pengkajian stat us  atine kesadaran kanggo ketemu karo kabutuhan Clinical;

2.  elektroda Brain  iku  latek  free lan digawe karo diimpor adhesive konduktif, kualitas 3M adhesive pindho sisi  lan iku karo  impedansi kurang ;
3.  Liwati  bio -test kompatibilitas, iku karo ora cytotoxicity, gangguan kulit lan sensitization;
4.  Takeran Sensitive, pas  data, good adhesion.

gambar model Brand kompatibel: gambaran item paket Koleksi
B-BIS-4A - 1pc / tas

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk