ETC02 Sensor Konektor Series

Product Name:ETC02 Sensor Konektor Series

Brand: Medlinket

Specification:8pin DP

Model:CM10-001

Original model: 

Compatible model:

See the table below for more product information


Detail produk

Tags Product

1. Long-term stabilitas, non-dispersive teknologi infrared karo loro wavebands

2. Long layanan gesang, awak ireng infrared sumber cahya karo MEMS

3. Results Accurate, karo dibangun ing suhu, meksa atmosfer, algoritma ganti rugi kanggo gas imbangan

4. Kalibrasi-free, algoritma kalibrasi paten tanpa perlu kanggo kalibrasi

5. tingkat aliran sampling Low, minimal sampling rate aliran 50ml / min

6. Gampang kanggo operate, plug-in langkah

7. Kurang biaya ngina lan panyimpenan

Ditrapake kanggo wong kabeh abad, kayata bayi, dokter lan diwasa.

gambar model Brand kompatibel: gambaran item paket Koleksi
CM10-001 - 8pin DP -

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk