Hand-dianakaké Multi-Gas Analyzer

Short Description:

fitur produk 1. Piranti iki sawijining analyzer agen joining digunakake kanggo ngukur EtCO2, FiCO2, RR, EtN2O, FiN2O, EtAA, FiAA. 2. monitor iki cocog kanggo kabeh jinis kéwan lan bisa Applied ing pendhapa umum, kalebu, nanging ora winates kanggo ICU, CCU utawa ambulans lan sanesipun. Specifications 1. Main Unit Environment Kabutuhan Pakaryan: suhu: 5 ℃ ~ 50 ℃; humindity relatif: 0 ~ 95%; Atmosfer meksa: 70.0KPa ~ 106.0KPa ...


Detail produk

Tags Product

Product fitur 

1. Piranti iki sawijining analyzer agen joining digunakake kanggo ngukur EtCO2, FiCO2, RR, EtN2O, FiN2O, EtAA, FiAA. 

2. monitor iki cocog kanggo kabeh jinis kéwan lan bisa Applied ing pendhapa umum, kalebu, nanging ora winates kanggo ICU, CCU utawa ambulans lan sanesipun.

specifications

1.  Unit Main Kabutuhan Environment

Apa: suhu: 5 ℃ ~ 50 ℃; 

                        humindity relatif: 0 ~ 95%;          

                        Atmosfer meksa: 70.0KPa ~ 106.0KPa

Storage: suhu: 0 ℃ ~ 70 ℃; 

                       humindity relatif: 0 ~ 95%;

                       Atmosfer meksa: 22.0KPa ~ 120.0KPa 

2.  Power Keterangan

Input voltase: 12V DC

Input Saiki: 2.0 A    

3.  Physical Keterangan

Unit utama

Bobot: 0.65Kg

Ukuran: 192mm x 106mm x 44mm

4.  Hardware Keterangan

TFT layar

Koleksi: Colorful TFT LCD

Ukuran: 5.0 inch

baterei                          

Jumlahe: 4

Model: baterei lithium Rechargeable

Voltase: 3.7 V

Kapasitas: 2200mAh

wektu apa: 10 jam

Recharging wektu: 4 Jam

LED                             

Indikator Weker sabar: Loro werna: Kuning lan Red

Indikator swara           

Speker: Play voices weker

muka                     

Power: 12VDC daya soket x 1

USB: MINI USB soket x 1

5.  Takeran Keterangan

Asas: NDIR optik Beam single

Sampling Rate: 90mL / min, ± 10mL / min

Initialization Time: ombak nampilake ing 20 detik

Range                           

CO2: 0 ~ 99 mmHg, 0 ~ 13%

N2O: 0 ~ 100 VOL%

ISO: 0 ~ 6VOL%

ENF: 0 ~ 6VOL%

SEV: 0 ~ 8VOL%

RR: 2 ~ 150 la la

resolusi                   

CO2: 0 ~ 40 mmHg ± 2 mmHg

                       40 ~ 99 mmHg ± 5% saka maca

N2O: 0 ~ 100VOL% 

                       ± (2.0 vol% + 5% saka maca)

ISO: 0 ~ 6VOL%   

                      ± (0.3 vol% + 2% saka maca)

ENF: 0 ~ 6VOL%   

                       ± (0.3 vol% + 2% saka maca)

SEV: 0 ~ 8VOL%   

                       ± (0.3 vol% + 2% saka maca)

RR: ± 1 la la

Wektu Weker Apnea:     20~60s

6.  Nilai MAC netepake 

l 1.0MAC: ing kondisi atmosfer meksa, menehi stimulasi kulit wong utawa kewan, 50% saka wong utawa kéwan ora awak nanggepi utawa dinamis uwal bayangan ana, ing Anestesia inhalation ing konsentrasi alveolar. 

l Kanggo entuk 95% saka wong ora nanggepi rangsangan, nilai MAC ngirim tekan 1,3. 

l Nalika Nilai MAC punika 0,4, paling patients bakal tangi.

agen anesthetic

Enflurane: 1.68

Isoflurane: 1.16

Sevflurane: 1,71

Halothane: 0.75

N2O: 100%

Kabar              angka MAC1.0 Desflurane kang beda-beda karo umur

Age: 18-30 MAC1.0 7,25%

Age: 31-65 MAC1.0 6.0%

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk