7135550

Service Center

FAQ kanggo SpO2 Sensor & Extension Kabel

I. Ora oksigen Sang, Ora luminescence

Solution pipe luminescent iki ajur: 1, Bisa sabab Produsèn kontak

2, bisa njalari: The cetha tabung kabel sisih short circuit Solution: Produsèn kontak

3, bisa sabab: sambungan Machine-mburi Solution ala: Sambungake ends saka mesin

4, bisa sabab: salah kutub Solution: Produsèn kontak

5, bisa sabab: plug banget ngeculke, ora bisa nampa Solution sinyal inang: Produsèn kontak

II. No Oxygen Sang lan wavefor

1, bisa sabab: penyimpangan tabung panrima Solution: Produsèn kontak kanggo ndandani

2, bisa njalari: boten stabil, luminescence, panrima tabung Circuit mbobol Solution: Produsèn kontak kanggo ndandani

3, bisa sabab: Solution kompatibel: Milih model kompatibel tengen

4, bisa sabab: Cahya Bocor Akeh Solution: Re-nggunakake miturut instruction manual

5, bisa sabab: Probe kesalahan pilihan Solution: Miturut instruksi mesin kanggo pilih satelit bener

6, bisa sabab: Testing posisi ana LED Alignment lan panrima Solution: Re-nggunakake miturut instruction manual

7, Bisa sabab: waé Patient banget kurang nyoba saperangan pangukuran Solution: Lungaa menyang rumah sakit kanggo diagnosa akurat

8, Bisa sabab: Driji sing gemeter utawa ikà obah Solution: Aja Pindhah

III. Kulite situs test abang abuh

Bisa sabab: satelit iki ora loosened kanggo wektu Solution dawa: driji test Long term ngendi sampeyan kudu ngganti test saben 4 jam

IV. nampilake ing angka oksigen Sang, luminescence, nanging oksigen getih kurang

Bisa sabab: salah kutub Solution: Produsèn Contact

FAQ kanggo ECG Kabel lan kabel timbal Kabel

I. ECG ora bisa ditampilake kanthi bener

1, Bisa sabab: kabel Lead utawa ECG Kabel bisa Solution ora kompatibel: hubungi kita dodolan kanggo milih model bener

2, Kabel ora bisa, Solution kutub salah: supplier kontak

3, Machine mburi utawa pungkasan sabar nyambung salah Solution: kanggo nyambungake kabel ECG uga

II. ombak punika boten stabil lan Burr banget liyane

1, Bisa sabab: sawetara mesin liyane ngganggu watara Solution: Copot ngganggu mesin

2, bisa njalari: sabar goyang Solution: nggawe mandeg sabar goyangake lan wis tetep relatif statis

3, bisa sabab: Kabel anti-gangguan iku Solution miskin: hubungi supplier

NIBP perban & ndeleng lampiran kanggo bentet umum

Meksa getih nuduhake salah

1, Bisa sabab: sambungan mburi salah Solution: Sambungake ends saka mesin

2, bisa njalari: sabar goyang Solution: sabar mandeg goyangake lan wis tetep relatif statis

3, bisa sabab: test bola ing wektu Solution singkat: re-test sawise 15minutes

4, bisa sabab: inang istiméwa Solution: ngganti inang

5, bisa sabab: Testing bagéan lengen klambi disambungake munggah Solution salah: Miturut lambang nuduhake lan naleni posisi perban

6, bisa sabab: milih ukuran salah Solution perban: pilih sing perban cocok miturut sabar lan mesin

FAQ kanggo suhu Probe lan kabel extension

Suhu nuduhake salah

1, Bisa sabab: inang istiméwa Solution: ngganti inang

2, ossible sabab: satelit utawa nyambung kabel kompatibel karo Solution mesin: pilih model kompatibel miturut ilustrasi manual

3, bisa sabab: satelit utawa kabel wis bejat Solution: kanggo ngganti satelit anyar utawa kabel extension

4, bisa sabab: mburi nyambung Solution salah: nyambungake kabel lan pungkasan mesin uga

Arep digarap US?