ЕКГ багажникот кабел и води

Краток опис:

Низок профил, вметнете моделирани предвремени или нотка конектори нудат удобност на пациентот и сигурна приврзаност за да се прибере електроди. ергономски, teardrop дизајн престанок на предвремени намалува заплитане на крајот конектор пациентот. 1.Snap стил и клип стил се достапни. 2.Various видови на олово жица конектори може директно да се совпаѓа со оригиналниот ЕКГ кабел. 3.Med-линк еднократно ЕКГ жици се ФДУ, CE, CFDA сертификати. 4.The материјали од јакна најчесто се TPE, меко и удобно. 5.Splitt ...


детали за производот

Тагови производ

Низок профил, вметнете моделирани предвремени или нотка конектори нудат удобност на пациентот и сигурна приврзаност за да се прибере електроди. ергономски престанок на кадар,

teardrop дизајн намалува заплитане на крајот конектор пациентот.

1.Snap стил и клип стил се достапни.

2.Various видови на олово жица конектори може директно да се совпаѓа со оригиналниот ЕКГ кабел.

3.Med-линк еднократно ЕКГ жици се ФДУ, CE, CFDA сертификати.

4.The материјали од јакна најчесто се TPE, меко и удобно.

5.Splitters се шприц, силен и издржлив, долг живот.

6.Can биде висока температура стерилизација, постојано користење.

7.Instrument страна конектори варираат во зависност од марка и модел на инструментот за мониторинг. DB9F обично се користи за приклучок на страната на сензор. 

Med-linket може да обезбеди ЕКГ багажникот кабел и води погодна за сите модели на брендот монитор

слика модел Компатибилен Бренд: Опис пакет Тип
ER090-5AI Mindray Datascope пасош V, V12, V21 5Ld пациентите кабел, 10.5ft, АХА / IEC, 12pin> Mindray-5LD, 1KΩ отпор, 0,15 KG, TPU, Кул Греј, 1pc / торба
VDG023-AAI PHILIPS 78352C, 78354C, 78834C Наследството HP монитори, Модули
M1001A / B, M1002A / B M3001A тргнете. C12 или да се одлучат. C18 IntelliVue
Мулти-Мерење Модули M3002A тргнете. C12 MMS X2 M8102A за добивањето. C12 MP2
монитор M8105A тргнете. C12 MP5 Monitor M3535A / M3536A HeartStar;
10-канално ЕКГ багажникот кабел со 12-пински конектор ЕКГ влез. AAMI / IEC вклучени етикети. Должина: 8.9 "(2.7m); 0.22 KG, ПВЦ, Кул Греј, оригиналниот модел бр: M1949A, 1pc / торба
EL040S5A SPACELABS погодна за сите TRU-LINK и приклучок систем ТУР-LINK и стил жици, 40 во, (102 см), 5-LD, АХА (AAMI), кадар, 0.089KG, TPU, Кул Греј, оригиналниот модел бр. 700-0007-10 1pc / торба
EL024S3A SPACELABS погодна за сите TRU-LINK и приклучок систем ТУР-LINK и стил жици, во 24, (61 см), 3-LD, АХА (AAMI), кадар, 0.068 кг, TPU, Кул Греј, оригиналниот модел бр: 700-0007-00; тип јарем. TRU -LINK стил 1pc / торба
EL009-5AI SPACELABS Ultraview 90.496, 90.369 Ultraview, 90.367 Ultraview; 5Ld пациентите кабел, 9ft, АХА / IEC, тркалезна 17p> TRU-LINK 5Ld, 1KΩ отпор, 0.186 кг, TPU, Кул Греј; Оригиналниот модел бр: IEC: 700-0008-07, АХА: 700-0008-06; одговара за VS стил води. 1pc / торба
EJ051-5AI Mindray PM-6800, премиерот-6000 во 2004 година, со 12-пински конектор зелена влез
BeneView (T5, Т6, T8), IPM Серија;
ЕКГ багажникот кабел, 5Ld, 9ft, АХА / IEC, прав, Round12P> евра, 0,172 кг, TPU, Кул Греј, 1KΩ отпор / Inductance, погодни за Евро стил LeadWires, Оригиналниот модел бр: 0010-30-42723 1pc / торба
EJ051-3AI Mindray PM-6800, премиерот-6000 во 2004 година, со 12-пински конектор зелена влез
BeneView (T5, Т6, T8), IPM Серија;
ЕКГ багажникот кабел, 3Ld, 9ft, АХА / IEC, 12p> евра, 1KΩ отпор Inductance, 0,144 кг, TPU, Кул Греј, оригиналниот модел бр: 0010-30-42724; одговара за стил LeadWires евра 1pc / торба
EJ040C5A Mindray, Сименс, SPACELABS, Burdick, Viggo- Spectramed (Statham),
WESTINGHOUSE
Евра стил жици, 40 во (102 см), 5-LD, АХА (AAMI), грабител (CLIP), 0,084 кг, Кул Греј, TPU, погоден за сите видови евро-приклучок систем, јарем. Евра стил 1pc / торба
EJ040C3A Mindray, Сименс, SPACELABS, Burdick, Viggo- Spectramed (Statham), WESTINGHOUSE Евра стил жици, 40 во (102 см), 3-LD, АХА (AAMI), грабител (CLIP), 0,054 кг, Кул Греј, TPU, погоден за сите видови евро-приклучок систем, јарем. Евра стил 1pc / торба
EJ032-5AI Фукуда Denshi; Фукуда: 7100 пациентот монитор; ЕКГ багажникот кабел, 5Ld, 9ft, АХА / IEC, тркалезна 12p> Евро 5LD, 0,167 кг, TPU, Кул Греј, погодни за стил LeadWires евра 1pc / торба
EH040C3A Datex-Ohmeda GE-медицински Pro1000; погоден за сите системот ASP-Plug ASP жици, 40 во, (102 см), 3-Ld, АХА (AAMI), грабител (клип), 0,0262 KG, кул сива, TPU, тип Yoke:. ASP, код: H 1pc / торба
EH010-3AI Datex-Ohmeda пациентот монитор; ЕКГ багажникот кабел, 3Ld, 9ft, АХА / IEC, тркалезна 10J> ASP 3LD, отпорност 4.7KΩ, 0.139KG, TPU, Кул Греј, погодни за ASP стил LeadWires 1pc / торба
EE029C5A-G GE-Marquette (Set -Група тип жици); погоден за сите мулти-линк (ВС) - Plug систем Мулти-линк Ldwr Постави -Група, 29, (76 см), 5-LD, АХА (AAMI), грабител (CLIP), 0,0756 KG, TPU, тип јарем. Мултилинк (ВС), оригиналниот модел бр: E9003CE 1pc / торба
EE029C3A-G GE-Marquette (Set -Група тип жици); погоден за сите мулти-линк (ВС) - Plug систем Мулти-линк Ldwr Постави -Група, 29, (76 см), 3-LD, АХА (AAMI), клип, 0,0504 KG, TPU, тип јарем. Мултилинк (ВС), оригиналниот модел бр: E9003CL 1pc / торба
EE007-5AI GEMS: цртичка PRO 4000, цртичка PRO 3000, цртичка PRO 2000 година, цртичка 1000,
Eagle системи, MAC-Lab, соларни 9500, 8000. соларни соларни 3000, Трамвај 100,
Трамвај 200, Трамвај 300, Трамвај 400, Трамвај 500, 600 Трамвај , Трамвај 800, единство системи;
ЕКГ багажникот кабел, 5Ld, 9ft, АХА, (IEC), Круг 10J> VS 5LD, без отпор, 0.156KG, Кул Греј, TPU, погодни за VS стил LeadWires 1pc / торба
EDG073-3AI PHILIPS M3000A, M3001A, M1001A / B, M1002A / B, 78352C, 78354C; ЕКГ багажникот кабел, 3Ld, 9ft, IEC / AAMI, тркалезна 12p> 3-LD, 1KΩ отпор, 0.14KG, Кул Греј, TPU, погодни за Philips LeadWires, Оригиналниот модел бр: M1669A 1pc / торба
EDG040C5A PHILIPS M3000A, M3001A, M1001A / B, M1002A / B, 78352C, 78354C ЕКГ олово жици, 5LD: AA, 40 во, АХА, 0.1KG, Кул Греј, TPU, оригиналниот модел бр. M1968A 1pc / торба
EDG040C3A PHILIPS M3000A, M3001A, M1001A / B, M1002A / B, 78352C, 78354C ЕКГ олово жици, 3LD: AA, 40 во, АХА, 0.131KG, Кул Греј, TPU, оригиналниот модел бр. M1623A 1pc / торба
ED040C5A PHILIPS; погоден за сите AA-приклучок систем ЕКГ води жици; 5LD: AA; 40 во .; тип јарем: AA стил; АХА; 0.131KG; Кул Греј; TPU; Оригиналниот модел бр: M1623A 1pc / торба
ED040C3A PHILIPS; погоден за сите AA-приклучок систем ЕКГ води жици; 3LD: AA; 40 во .; тип јарем: AA стил; АХА; 0.061KG; Кул Греј; TPU; Оригиналниот модел бр: M1603A 1pc / торба
ED035-5A Philips инструменти со 8-пински конектор: 78208A, 78210A.78330A,
78.331 А, 78332A, 78333A, 78341A, 7834 2A, 78345A.78346A, 78351T,
783 52A, 78353A, 78354A, 78532A / B, 78534A / B / C, M1722A / B, M3500B;
ЕКГ багажникот кабел, 5Ld, 9ft, АХА, тркалезна 8p> AA-5LD, 1KΩ отпор, TPU, 0.2KG, Кул Греј, погодни за стил АА LeadWires, Оригиналниот модел бр: M1600A 1pc / торба
ED035-3A Филипс инструменти со 8-пински конектор:
77000AC, 77020A / AC, 77020AR, 77025A, 77030A, 77035A, 77040A,
78208A, 78210A, 78330A, 78331A, 78332A, 78333A, 78341A,
78342A, 78345A, 78346A, 78351T, 78352A, 78353A / Б, 78354A,
78532A / B, 78534A / B / C, M1722A / B, M1723A / B, и др.
ЕКГ багажникот кабел, 3Ld, 9ft, АХА, тркалезна 8p> AA-3LD, TPU, 1KΩ отпор, 0,1742 KG, Кул Греј, погодни за стил АА LeadWires, Оригиналниот модел бр: M1580A 1pc / торба
ED023-5A PHILIPS 78352C, 7834C, 78834C, M1001A / B, M1002A / B,
M1722A / B, M1723A / B, M2475B, M3000A, M3001A, M4735A, VM4 / V24;
5Ld ЕКГ багажникот кабел, 9ft, АХА, тркалезна 12p> AA-5LD, 1KΩ отпор, 0.2KG, Кул Греј, TPU, погодни за стил АА LeadWires, Оригиналниот модел бр: M1520A 1pc / торба
ED023-3A PHILIPS 78352C, 7834C, 78834C, M1001A / B, M1002A / B,
M1722A / B, M1723A / B, M2475B, M3000A, M3001A, M4735A, VM4 / V24;
3Ld пациентите кабел, 9ft, АХА, тркалезна 12p> AA-3LD, 1KΩ отпор, 0.172KG, Кул Греј, TPU, погодни за стил АА LeadWires, Оригиналниот модел бр: M1500A 1pc / торба
EC040S5A Din 1,5 Стил Нормално; Biosys, Креативни, Datascope, Нихон Kohden,
AIR SHIELDS (Нарко, Викерс), ATL, ултразвук;
погоден за сите Систем Дин-Plug
ЕКГ води жици, 40 во (102 см), 5-Ld, АХА (AAMI), Snap, TPU, тип Yoke:. Din стил, 0.028KG, Кул Греј 1pc / торба
EC040S3A Din 1,5 Стил Нормално; Biosys, Креативни, Datascope, Нихон Kohden,
AIR SHIELDS (Нарко, Викерс), ATL, ултразвук;
погоден за сите Систем Дин-Plug
ЕКГ води жици, 40 во (102 см), 3-Ld, АХА (AAMI), Snap, TPU, тип Yoke:. Din стил, 0.0246KG, Кул Греј 1pc / торба
EC020-5AI Din Стил Нормално; AIR SHIELDS (Нарко, Викерс): HRRM-71-1 / 2,
Porta- FIB I, II, III, систем 5 (нова), Систем 6 (Неонатална); АТЛ ултразвук: 800,
800 Плус, врв, CX АТЛ ултразвук: CX200, CX400, ИЧР 9/2000, Interspec;
Din 5Ld ЕКГ багажникот кабел, 9ft, АХА / IEC, директно 6pin> Дин 5J, TPU, без отпор, погодни за Дин стил LeadWires, 0.132KG, Кул Греј, оригиналниот модел бр: D-1540 1pc / торба
EC020-3AI Din Стил Нормално; AIR SHIELDS (Нарко, Викерс):
HRRM-71-1 / 2, Porta- FIB I, II, III, систем 5 (нова),
систем 6 (Неонатална); АТЛ ултразвук: 800, 800
Плус, врв, CX АТЛ ултразвук: CX200, CX400,
HDI 9/2000, Interspec;
Din 3Ld ЕКГ багажникот кабел, 9ft, АХА / IEC, директно 6pin> Дин 3J, TPU, без отпор, погодни за Дин стил LeadWires, 0.131KG, Кул GreyOriginal Модел бр: D-1340 1pc / торба
EC020-3AI AIR SHIELDS (Нарко, Викерс): HRRM-71-1 / 2,
Порта-FIB I, II, III, систем 5 (нова), систем 6
(Неонатална); АТЛ ултразвук: 800800 Плус, врв,
CX АТЛ LTRASOUND: CX200, CX400, ИЧР 9/2000,
Interspec;
Din 3Ld пациентите кабел, 9ft AHA / IEC, директно 6pin> Дин 3J, без отпор, погодни за Дин стил LeadWires -

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи