Еднократно SpO2 сензор (потреба лок-кабел)

Product Name:Еднократно SpO2 сензор (потреба лок-кабел)

Brand: Medlinket

Specification:Новороденче заврши сензор (се вади), 3M

Model:S0020I-L

Original model: 

Compatible model:Masimo Tech, MDE:EscortII OPT30:Prism, GE

See the table below for more product information


детали за производот

Тагови производ

1. Мед-линк SpO2 сензор помине клиничките испитувања SpO2 точност од домашни познати болници, дури и во случај на ниско ниво на кислород во крвта, сензори на SpO2 може точно да се измери.

2. Краток SpO2 Сенор должина 0.9m, економски и ефективни; намалување на трошоците, на краток кабел за да се избегне ликвидација со други кабли и влијае на удобност на пациентот.

3. Може да се користи постојано, да ги намали трошоците.

4. Краток SpO2 сензори треба продолжен кабел.

5. Производите се CFDA, ФДУ, CE сертификати.

6. Различни спецификации на производи, би можеле компатибилен со повеќето марки на монитори.  

7. SpO2 сензор контакт со пациентот директно, помина тестот за биокомпатибилноста.

Речиси 1.000 производи, во согласност со сите домашни и странски уреди за мониторинг бренд.

слика модел Компатибилен Бренд: Опис пакет Тип
S0020I-L Masimo Tech, MDE:EscortII OPT30:Prism, GE Marquette:Pro1000, V300 , INVIVO:T8 , Schiller: ZOLL , Datascope:Trio, Passport2, * refurbished or repair only. Новороденче заврши сензор (се вади), 3M 1pcs / торба
S0020D-L Masimo Tech, MDE:EscortII OPT30:Prism, GE Marquette:Pro1000, V300 , INVIVO:T8 , Schiller: ZOLL , Datascope:Trio, Passport2, * refurbished or repair only. Возрасни силиконски мека, прст ракав, 3M 1pcs / торба
S0015F-S Philips / HP 78352C, 78354C, 78834C, M1020A, M1025B, M1025A, M1350B, M1772A / B, M1732A / B, M2475B М3, М4, MP20, MP30, MP40, MP50, MP70, MP80, VM4, VM6, VM8 Новороденче заврши сензор (разглоб), 1M, треба S0015PH-L, Стандардно: M1193A 1pcs / торба
S0026P-S GE Marquette: Dash2500 / цртичка 3000/4000/5000 соларни 8000 / 8000m I / 9500 (трамвај 451N5 / 851N5) Corometrics 250 (GE-Oxi технологија); Mindray: PM-7000, П.М 8000series, П.М 9000series, VS-800 (Oxi тек); Сите Nellcor & Nellcor опремени OEM монитори Детска силиконски, 1M, 9pins 1PCS / торба
S0026I-S GE Marquette: Dash2500 / цртичка 3000/4000/5000 соларни 8000 / 8000m I / 9500 (трамвај 451N5 / 851N5) Corometrics 250 (GE-Oxi технологија); Mindray: PM-7000, П.М 8000series, П.М 9000series, VS-800 (Oxi тек); Сите Nellcor & Nellcor опремени OEM монитори Новороденче заврши сензор (се вади), 1M, 9pins 1PCS / торба
S0015I-S Goldway: UT6000A, G3 (Philips Техника); Philips: М3, М4, MP20, MP30, MP40, MP50, MP70, MP80, VM4, VM6, VM8 Новороденче фолија сензор (се одвојува), Материјал: TPU; Конектор: 8 пина; Должина: 1m 1pc / торба
S0010F-S NELLCOR, Datascope: Accutorr Плус, експерт, пасош; Drager: Цицерон, Narkomed, Vitalert 1000 GEMS: Corometrics / Critikon, компактен, Dinamap Одберете, пратеници, Oxyshuttle, Pro 300/400 (не-OxiMax ®); камења, Philips, CMS Мерлин системи, Sirem SpO2 модул; Spacelabs: Новороденче фолија, 1M (разглоб), Сина, TPU, 0,0422 KG, Стандардно: Д-YS 1PCS / торба
S0005B-S Нихон KOHDEN Bedside Монитор: BSM-4101,4103, 4111,4113 Живот обемот P, BSM-5105,5135 Живот обемот А, BSM-2351,2353 Живот L опсегот, обемот BSM-2301,2303 животот јас, BSM-73 Прст клип; возрасни; 1m; 0.065 кг; Кул Греј; Материјал: TPU; 1PCS / торба
S0015D-S PHILIPS: М3, М4, MP20, MP30, MP40, MP50, MP70, MP80, VM4, VM6, VM8 силиконски; возрасни; 1.6m; 0.06KG; сина; Материјал: силикон диоксид 1PCS / торба
S0190D-S GE MEDICAL: CARESCAPE * модуларен монитори и S / 5, како / 3 и CS / 3 модуларен монитори со E- (P) RESTN или EPSM (P) модули. CARESCAPE V100 со TruSignal * опција, одговор, и B20 B30 монитори силиконски мека; возрасни; 1m; 0.045KG; Кул Греј; Материјал: TPU 1PCS / торба
S0080B-S NONIN: 8500,8600,8700,8800 прст клип; возрасни; 1m; 0.05KG; Кул Греј; Материјал: TPU 1PCS / торба
S0076D-S BCI: 3401,3304,3303,3302,3301,3300; Spacelabs Burdick: PRO2; Drager: Drager Oxipac 2000 година; Избор Електронски: MD300M Материјал: силикон диоксид; 9pins; Должина: 1 m; Тежина: 0.045KG; Боја: Сина 1PCS / торба
S0076B-S BCI: 3401,3304,3303,3302,3301,3300; Spacelabs Burdick: PRO2; Drager: Drager Oxipac 2000 година; Избор Електронски: MD300M Материјал: TPU; 9pins; Должина: 1 m; Тежина: 0.0648KG; Боја: Кул Греј 1PCS / торба
S0044D-S CSI Alaris (IVAC): VitalCheck 4400, CSI (Criticare системи Меѓународен): 503DX, 503Spot, 504DX, 506,506DX, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Плус, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Плус, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Плус, Материјал: силикон диоксид; 6pins; Должина: 1 m; Тежина: 0.065KG; Боја: сина; 1PCS / торба
S0044B-S CSI Alaris (IVAC): VitalCheck 4400, CSI (Criticare системи Меѓународен): 503DX, 503Spot, 504DX, 506,506DX, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Плус, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Плус, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Плус, Материјал: силикон диоксид; 6pins; Должина: 1 m; Тежина: 0.0546KG; Боја: Сина 1PCS / торба

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи