2020 le lalolagi atoa pulse oximeter market trajectory ma auʻiliʻili lipoti-sensors nofoia se tulaga taua i le toto okesene saturation pisinisi, ma disposable sensors o le filifiliga muamua.

Dublin-(Business Wire)-ResearchAndMarkets.com ua faaopoopo le lipoti "Pulse Oximeter-Global Market Trajectory and Analysis".
Fa'aosoina e le fua fa'atatau o le tuputupu a'e o le 6%, o le maketi o le pulse oximeter i le lalolagi e fa'amoemoe e tupu a'e i le US$886 miliona.
O mea faʻapipiʻi lima o se tasi lea o vaega maketi suʻesuʻeina ma faʻalauteleina i lenei suʻesuʻega, faʻaalia ai le tuputupu aʻe o le sili atu i le 6.3%.O le lagolagoina o lenei tuputupu aʻe malosi e taua tele mo kamupani i lenei matata ina ia faʻafetaui ma le paʻu o suiga o maketi.O mea faʻapipiʻi lima e oʻo atu i le US $ 1.2 piliona i le 2025, lea o le a aumaia ai le tele o tupe maua ma maua ai se faʻamalosi taua mo le tuputupu aʻe o le lalolagi.
O le Iunaite Setete, e fai ma sui o atunuʻu atiaʻe, o le a faʻatumauina le 5.1% o le tuputupu aʻe.I totonu o Europa, lea o loʻo faʻaauau pea ona faʻatumauina se tulaga taua i le tamaoaiga o le lalolagi, o le a faʻateleina e Siamani le tele ma le faatosinaga o le itulagi e US $ 31.4 miliona i le isi 5 i le 6 tausaga.O manaoga i isi vaega o Europa e tatau ona sili atu i le US $ 26.8 miliona.
I le fa'ai'uga o le vaitaimi o au'ili'iliga, e o'o atu i le $56.4 miliona le aofa'i o maketi a Handheld i Iapani.I le avea ai ma lona lua-tele o le tamaoaiga o le lalolagi ma le mamanu fou o le maketi o le lalolagi, ua faamoemoe e tupu Saina i le fua faatatau o le 9% i nai tausaga o lumanai, ma maua ai le tele o avanoa mo kamupani faanaunau ma a latou pisinisi atamai, faaopoopo pe tusa ma le US$241.7 miliona. taitai.
O nei ma le tele o isi fa'amaumauga e mana'omia ona iloa o lo'o tu'uina atu i ata mata'utia.O nei faʻamaumauga e taua tele e faʻamautinoa ai le lelei o faʻaiuga faʻavae, pe o le ulufale atu i se maketi fou poʻo le tuʻufaʻatasia o punaoa i totonu o se faila.Ole tele ole tamaoaiga ole tamaoaiga ma malosiaga ole maketi i totonu ole a aʻafia ai le tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga o manaʻoga i atunuʻu aliaʻe i Asia Pasefika, Latina Amerika ma Sasaʻe Tutotonu.
O manatu su'esu'e uma ua tu'uina atu e fa'avae i luga o le lelei o le auai o tagata fa'atau maketi, o latou fa'aaafiaga e suitulaga i isi metotia su'esu'e uma.
E le gata i lea, o le maketi o le SPO2 sensors ua faasolosolo malie lava ona faateleina talu ai nei ma ua avea ma oloa autu i lenei fanua.Pe a faʻatusatusa i le SPO2 sensor toe fai, o se tasi o ona foliga sili ona taua e mafai ona aloese mai faʻamaʻi.
Med-linket.com Ben, Senior Marketing Manager marketing@med-linket.com MedLinket office hours please call (86) 755-61120085

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Tes-14-2020