EKG Trunk Cable dhe kryeson

Product Name:EKG Trunk Cable dhe kryeson

Brand: Medlinket

Specification:TUR-LINK style lead wires, 40 in. , (102 cm) , 5-Ld

Model:EL040S5A

Original model: 

Compatible model:SPACELABS përshtatshme për të gjithë Plug Sistemin TRU-LINK

See the table below for more product information


Detail Product

Produkt Tags

profil të ulët, insert formohem parakohshme apo majë lidhësit ofrojnë rehati pacientit dhe shtojcë të sigurt për të parakohshme elektroda. ergonomik parakohshme ndërprerjes së,

Dizajni Teardrop zvogëlon tangling në lidhës fund pacientit.

1.Snap stil dhe stil video janë në dispozicion.

Llojet 2.Various e lidhësit teli plumbi mund të krahasohen direkt me kabllo origjinale EKG.

3.Med-Link reusable EKG telat e plumbit të marrë FDA, CE, çertifikatat CFDA.

4. Materialet e xhaketë kryesisht janë TPE, të buta dhe të rehatshme.

5.Splitters janë derdhur injeksion, të fortë dhe të qëndrueshme, jetë të gjatë.

6.Can jetë sterilizimi temperaturë të lartë, në mënyrë të përsëritur përdorur.

Mbulim Gjuhësh anësore 7.Instrument ndryshojnë në varësi të markës dhe modelin e instrumentit të monitorimit. DB9F është përdorur zakonisht për lidhës në anën sensor. 

Med-linket mund të sigurojë EKG trunk kabllor dhe kryeson i përshtatshëm për të gjitha modelet monitoruar markë

imazh model Compatible Markë: Përshkrimi i artikullit Paketa Lloji
ER090-5AI Mindray DATASCOPE pasaportë V, V12, V21 5Ld Patient Cable, 10.5ft, AHA / IEC, 12pin> Mindray-5LD, rezistenca 1KΩ, 0.15 kg, TPU, Best Gray, 1pc / qese
VDG023-AAI Philips 78352C, 78354C, Vëzhguesit 78834C Legacy HP, Modulet
M1001A / B, M1002A / B M3001A Opt. C12 ose Opt. C18 IntelliVue
Multi-Matja Modules M3002A Opt. C12 MMS X2 M8102A Opt. C12 MP2
Monitor M8105A Opt. C12 MP5 Monitor M3535A / M3536A HeartStar;
10-plumbi EKG trungu kabllo me 12-pin lidhës futjes EKG. AAMI / Etiketa IEC përfshira. Length: 8.9 "(2.7 milion); 0.22 kg, PVC, Best Gray, modeli origjinal Nr: M1949A, 1pc / qese
EL040S5A SPACELABS përshtatshme për të gjithë Plug Sistemin TRU-LINK TUR-LINK telat style plumbi, 40 në, (102 cm), 5-LD, AHA (AAMI), Snap, 0.089KG, TPU, Best Gray, model Original Nr:. 700-0007-10 1pc / qese
EL024S3A SPACELABS përshtatshme për të gjithë Plug Sistemin TRU-LINK TUR-LINK telat style plumbi, 24 në, (61 cm), 3-LD, AHA (AAMI), Snap, 0,068 KG, TPU, Best Gray, model Original Nr: 700-0007-00, Lloji Yoke:. Tru style -LINK 1pc / qese
EL009-5AI SPACELABS 90.496 UltraView, 90.369 UltraView, 90.367 UltraView; 5Ld Patient Cable, 9ft, AHA / IEC, 17p Round> TRU-LINK 5Ld, rezistenca 1KΩ, 0,186 kg, TPU, cool Gray; Modeli origjinal Nr: IEC: 700-0008-07, AHA: 700-0008-06; aftë për stilin VS çon. 1pc / qese
EJ051-5AI Mindray PM-6800, PM-6000 pas vitit 2004, me 12-pin lidhës green input
BeneView (T5, T6, T8), IMM Seria;
EKG Trunk Cable, 5Ld, 9ft, AHA / IEC, i drejtë, Round12P> Euro, 0,172 KG, TPU, Best Gray, rezistenca 1KΩ / Induktiviteti, i aftë për LeadWires stilit Euro, model Original Nr: 0010-30-42723 1pc / qese
EJ051-3AI Mindray PM-6800, PM-6000 pas vitit 2004, me 12-pin lidhës green input
BeneView (T5, T6, T8), IMM Seria;
EKG Trunk Cable, 3Ld, 9ft, AHA / IEC, 12p> Euro, 1KΩ rezistenca Induktiviteti, 0,144 KG, TPU, Best Gray, model Original No.: 0010-30-42724; aftë për LeadWires stilit Euro 1pc / qese
EJ040C5A Mindray, Siemens, SPACELABS, BURDICK, Viggo- Spectramed (Statham)
WESTINGHOUSE
Euro telat style plumbi, 40 në (102 cm), 5-LD, AHA (AAMI), Grabber (video), 0,084 KG, Best Gray, TPU, të përshtatshme për të gjitha llojet Euro-Plug Sistemit, Yoke:. Stilit Euro 1pc / qese
EJ040C3A Mindray, Siemens, SPACELABS, BURDICK, Viggo- Spectramed (Statham) WESTINGHOUSE Euro telat style plumbi, 40 në (102 cm), 3-LD, AHA (AAMI), Grabber (video), 0,054 KG, Best Gray, TPU, të përshtatshme për të gjitha llojet Euro-Plug Sistemit, Yoke:. Stilit Euro 1pc / qese
EJ032-5AI Fukuda Denshi; Fukuda: 7100 monitorimin e pacientit; EKG Trunk Cable, 5Ld, 9ft, AHA / IEC, Round 12p> Euro 5LD, 0,167 KG, TPU, Best Gray, i aftë për LeadWires stilit Euro 1pc / qese
EH040C3A Datex-OHMEDA GE-mjekësore Pro1000; të përshtatshme për të gjithë sistemin ASP-Plug ASP telat e plumbit, 40 ne, (102 cm), 3-ld, AHA (AAMI) Grabber (video), 0.0262 KG, ftohtë Gray, TPU, lloji Yoke:. ASP, kodi: H 1pc / qese
EH010-3AI Datex-OHMEDA monitoruar pacientit; EKG Trunk Cable, 3Ld, 9ft, AHA / IEC, Round 10J> ASP 3LD, rezistenca 4.7KΩ, 0.139KG, TPU, Best Gray, i aftë për LeadWires ASP stilit 1pc / qese
EE029C5A-G Ge-Marquette (Komplet grupor telat type plumbi); të përshtatshme për të gjithë Multi-lidhjes (VS) - Plug Sistemit Multi-Link Ldwr Set grupor, 29 në, (76 cm), 5-ld, AHA (AAMI), Grabber (video), 0,0756 KG, TPU, type zgjedhën:. Multilink (VS), model Original Nr: E9003CE 1pc / qese
EE029C3A-G Ge-Marquette (Komplet grupor telat type plumbi); të përshtatshme për të gjithë Multi-lidhjes (VS) - Plug Sistemit Multi-Link Ldwr Set grupor, 29 në, (76 cm), 3-ld, AHA (AAMI), Music, 0,0504 KG, TPU, type zgjedhën:. Multilink (VS), model Original Nr: E9003CL 1pc / qese
EE007-5AI GEMS: Dash PRO 4000, Dash PRO 3000, Dash PRO 2000 Dash 1000,
Eagle Systems, MAC-Lab, diellore 9500, Solar 8000. Solar 3000, Tram 100,
Tram 200, tramvaj 300, tramvaj 400, tramvaj 500, tramvaj 600 , Tram 800, Unity Systems;
EKG Trunk Cable, 5Ld, 9ft, AHA, (IEC), Round 10J> VS 5LD, pa rezistencë, 0.156KG, Best Gray, TPU, i aftë për LeadWires VS stilit 1pc / qese
EDG073-3AI PHILIPS M3000A, M3001A, M1001A / B, M1002A / B, 78352C, 78354C; EKG Trunk Cable, 3Ld, 9ft, IEC / AAMI, Round 12p> 3-LD, rezistenca 1KΩ, 0.14KG, Best Gray, TPU, i aftë për Philips LeadWires, model Original Nr: M1669A 1pc / qese
EDG040C5A PHILIPS M3000A, M3001A, M1001A / B, M1002A / B, 78352C, 78354C EKG telat Lead, 5LD: AA, 40 në, AHA, 0.1KG, Best Gray, TPU, Original Modeli Nr:. M1968A 1pc / qese
EDG040C3A PHILIPS M3000A, M3001A, M1001A / B, M1002A / B, 78352C, 78354C EKG telat Lead, 3LD: AA, 40 në, AHA, 0.131KG, Best Gray, TPU, Original Modeli Nr:. M1623A 1pc / qese
ED040C5A PHILIPS; të përshtatshme për të gjithë AA-Plug Sistemit EKG çon telave; 5LD: AA; 40 në .; type Yoke: style AA; AHA; 0.131KG; Best Gray; TPU; Modeli origjinal Nr: M1623A 1pc / qese
ED040C3A PHILIPS; të përshtatshme për të gjithë AA-Plug Sistemit EKG çon telave; 3LD: AA; 40 në .; type Yoke: style AA; AHA; 0.061KG; Best Gray; TPU; Modeli origjinal Nr: M1603A 1pc / qese
ED035-5A Philips Vegla me 8-pin lidhës: 78208A, 78210A.78330A,
78331 A, 78332A, 78333A, 78341A, 7834 2A, 78345A.78346A, 78351T,
783 52A, 78353A, 78354A, 78532A / B, 78534A / B / C, M1722A / B, M3500B;
EKG Trunk Cable, 5Ld, 9ft, AHA, Round 8P> AA-5LD, rezistenca 1KΩ, TPU, 0.2KG, Best Gray, i aftë për LeadWires stilit AA, modeli origjinal Nr: M1600A 1pc / qese
ED035-3A Philips Instruments me 8-pin lidhës:
77000AC, 77020A / AC, 77020AR, 77025A, 77030A, 77035A, 77040A,
78208A, 78210A, 78330A, 78331A, 78332A, 78333A, 78341A,
78342A, 78345A, 78346A, 78351T, 78352A, 78353A / B, 78354A,
78532A / B, 78534A / B / C, M1722A / B, M1723A / B, etj.
EKG Trunk Cable, 3Ld, 9ft, AHA, Round 8P> AA-3LD, TPU, rezistenca 1KΩ, 0,1742 KG, Best Gray, i aftë për LeadWires stilit AA, modeli origjinal Nr: M1580A 1pc / qese
ED023-5A PHILIPS 78352C, 7834C, 78834C, M1001A / B, M1002A / B,
M1722A / B, M1723A / B, M2475B, M3000A, M3001A, M4735A, VM4 / v24;
5Ld EKG Trunk Cable, 9ft, AHA, 12p Round> AA-5LD, rezistenca 1KΩ, 0.2KG, Best Gray, TPU, i aftë për LeadWires stilit AA, modeli origjinal Nr: M1520A 1pc / qese
ED023-3A PHILIPS 78352C, 7834C, 78834C, M1001A / B, M1002A / B,
M1722A / B, M1723A / B, M2475B, M3000A, M3001A, M4735A, VM4 / v24;
3Ld Patient Cable, 9ft, AHA, 12p Round> AA-3LD, rezistenca 1KΩ, 0.172KG, Best Gray, TPU, i aftë për LeadWires stilit AA, modeli origjinal Nr: M1500A 1pc / qese
EC040S5A Din 1.5 Style normale; Biosys, krijuese, DATASCOPE, Nihon Kohden,
ajer Shields (narko, Vickers), ATL, me ultratinguj;
të përshtatshme për të gjithë sistemin Din-Plug
ECG kryeson telat, 40 në (102 cm), 5-ld, AHA (AAMI), Snap, TPU, type zgjedhën:. Style Din, 0.028KG, Best Gray 1pc / qese
EC040S3A Din 1.5 Style normale; Biosys, krijuese, DATASCOPE, Nihon Kohden,
ajer Shields (narko, Vickers), ATL, me ultratinguj;
të përshtatshme për të gjithë sistemin Din-Plug
EKG çon telat, 40 në (102 cm), 3-ld, AHA (AAMI) parakohshme, TPU, lloji Yoke:. Style Din, 0.0246KG, ftohtë Gray 1pc / qese
EC020-5AI Din Style Normal; Ajer SHIELDS (narko, Vickers) HRRM-71-1 / 2,
Porta- gënjej I, II, III, Sistem 5 (ri), Sistem 6 (neonatale); ATL ULTRATINGUJ: 800,
800 Plus, Apogee, CX ATL ULTRATINGUJ: CX200, CX400, HDI 9/2000, Interspec;
Din 5Ld EKG Trunk Cable, 9ft, AHA / IEC, drejt 6pin> Din 5J, TPU, ka rezistencë, i aftë për LeadWires stilit din, 0.132KG, Best Gray, model Original Nr: D-1540 1pc / qese
EC020-3AI Din Style Normal; Ajer SHIELDS (narko, Vickers)
HRRM-71-1 / 2, Porta- gënjej I, II, III, Sistem 5 (ri),
Sistem 6 (neonatale); ATL ULTRATINGUJ: 800, 800
Plus, Apogee, CX ATL ULTRATINGUJ: CX200, CX400,
HDI 9/2000, Interspec;
Din 3Ld EKG Trunk Cable, 9ft, AHA / IEC, 6pin drejt> Din 3j, TPU, ka rezistencë, i aftë për LeadWires Din stilit, 0.131KG, Model Best GreyOriginal Nr: D-1340 1pc / qese
EC020-3AI Ajer SHIELDS (narko, Vickers) HRRM-71-1 / 2,
Porta-gënjej I, II, III, Sistem 5 (ri), Sistem 6
(neonatale); ATL ULTRATINGUJ: 800800 Plus, Apogee,
CX ATL LTRASOUND: CX200, CX400, HDI 9/2000,
Interspec;
Din 3Ld Patient Cable, 9ft AHA / IEC, 6pin drejt> Din 3j, ka rezistencë, i aftë për LeadWires Din stilit -

  • Previous:
  • Next:

  • Produkte te Lidhura