HyLink EKG Cable

Product Name:HyLink EKG Cable

Brand: Medlinket

Specification:kapëse, 5LD, AHA (0.75M / 1.0M)

Model:98111024022

Original model: 98111024022

Compatible model:Philips

See the table below for more product information


Detail Product

Produkt Tags

1. Upique ri clip tipit electeode, zero presion për të lidhur elektrodë.

2. dirigjent Silver-platinum ka jetëgjatësi më të gjatë dhe më të mirë të transmetimit të sinjalit.

3. TPU jo-lëvizshëm siguron Confort dhe forcën, pa dëm për makinë.

4. të dhënat e kabllo me agjent antibacterial mund të pengojnë bakteret në mënyrë efektive.

Lakimi jetës: 1000times tension Cable: Futja jetës 10kg: 10000times rezistenca e kontaktit: 100Mohm Zhurma: Tension 1000VAC mes fole dhe kabllo: Tension 8kg mes lidhës dhe kabllo: 8kg

imazh model Compatible Markë: Përshkrimi i artikullit Paketa Lloji
98122831015 Schiller Dymbëdhjetë tela të çojë, standarde evropiane 1piece / pk
98122841015 Schiller 12LD AHA EKG 1pcs / qese
98111024022 Philips kapëse, 5LD, AHA (0.75M / 1.0M) 1pcs / qese
98111023041 SIEMENS clip, 5LD, IEC 1M 1pcs / qese
98111023031 GE MJEKËSORE kapëse, 5LD, IEC (0.75M / 1M injektuese plug) 1pcs / qese
98111022031 Marquette 3LD, CLIP, AAMI çon (1M derdhur injeksion plug) 1pcs / qese
98111022021 Philips 3LD, CLIP, AAMI çon (0.58M / 1.0M) 1pcs / qese
98111021022 Philips kapëse, 3-ld, IEC, (1.0M) 1pcs / qese
98111023021 Philips kapëse, 5LD, IEC (0.56M / 1.0M) 1pcs / qese
98111022041 Siemens AHA, 3LD: A, CLIP, 1M 1pcs / qese

  • Previous:
  • Next:

  • Related Products