Po kërkoni monitorimin e duhur të thellësisë së anestezisë? Sensorët e disponueshëm jo-invazivë të EEG gjithashtu duhet të jenë më të dobishëm

Çelësi i anestezisë dhe ICU është monitorimi i thellësisë së anestezisë. Si mund të arrijmë monitorimin e duhur të thellësisë së anestezisë? Përveç nevojës për një anesteziolog me përvojë, një monitorant i thellësisë së anestezistit dhe sensori i disponueshëm jo-invaziv i EEG i përdorur me monitorin e anestezisë duhet të jetë gjithashtu më i fuqishëm.

Sensorë EEG jo invazivë të disponueshëm

Sensorë EEG jo invazivë të disponueshëm 

Ne e dimë se thellësia e anestezisë është shkalla në të cilën trupi është i ndaluar nga kombinimi i anestezisë dhe stimulimit në trup. Ndërsa intensiteti i anestezisë dhe stimulimit rritet dhe zvogëlohet, thellësia e anestezisë ndryshon përkatësisht.

Monitorimi i thellësisë së anestezisë ka qenë gjithmonë një shqetësim i anesteziologëve. Shumë i cekët ose shumë i thellë do të shkaktojë dëmtime fizike ose mendore tek pacientët. Mbajtja e një thellësie të përshtatshme të anestezisë është e rëndësishme për të siguruar sigurinë e pacientit dhe për të siguruar kushte të mira kirurgjikale.

Reportedshtë raportuar se BIS ka një korrelacion të mirë me përqendrimin e shumicës së barnave anestetike, kështu që për udhëzimin e dozës së ilaçeve anestetike intraoperative, përdorimi i monitorimit të BIS, sipas rezultateve të monitorimit për të drejtuar përdorimin e ilaçeve anestetike, të cilat mund të mirëmbahen më mirë thellësia e anestezisë dhe luajnë një efekt të mirë anestetik.

Me zhvillimin e teknologjisë së monitorimit EEG në vitet e fundit, BIS (bispectralindex) është bërë një metodë e njohur për monitorim më të mirë të statusit dhe ndryshimeve të funksionit të korteksit cerebral, dhe mund të përdoret si një metodë e zakonshme dhe e besueshme e monitorimit të anestezisë në praktikën klinike.

Sensor EEG i paqëndrueshëm i disponueshëm

Rreth BIS

BIS është një vlerë statistikore që rrjedh nga një rekord EEG me frekuencë të dyfishtë të prodhimit të barnave të ndryshme anestetike në një mostër të madhe. Këto të dhëna janë marrë kryesisht nga një mostër e madhe e subjekteve që marrin ilaçe me anestezi të dyfishtë të mbushura me të dhëna EEG me frekuencë të dyfishtë, dhe gjendja e vetëdijes, niveli i qetësimit dhe të gjithë EEG të regjistruar përbënin një bazë të dhënash. Pastaj, bazuar në spektrin e frekuencës dhe spektrit të fuqisë të elektroencefalogramit (EEG), shtohet numri i informacioneve të përziera që merren nga analiza jolineare e fazës dhe harmonikëve.

BIS është indeksi i vetëm i monitorimit të qetësimit të anestezisë të aprovuar nga FDA amerikane, i cili mund të monitorojë statusin e funksionit kortikal cerebral dhe ndryshon më mirë, ka një ndjeshmëri të caktuar për të parashikuar lëvizjen e trupit, vetëdijen intraoperative dhe humbjen dhe rikuperimin e vetëdijes, dhe mund të zvogëlojë ilaçet anestetike Dozimi është një metodë më e saktë për të gjykuar nivelin e qetësimit dhe për të monitoruar thellësinë e anestezisë nga EEG.

Indeksi i monitorimit të BIS

Vlera BIS 100, gjendje e zgjuar; Vlera BIS 0, pa aktivitet EEG (frenim i korteksit cerebral), (frenim i korteksit cerebral). Vlera e BIS zakonisht konsiderohet të jetë normale midis 85 dhe 100. 65 ~ 85 janë qetësues; 40 ~ 65 janë anestezi. <40 Mund të paraqesë shtypjen e shpërthimit.

Në mënyrë që të monitorohet thellësia e saktë dhe e përshtatshme e anestezisë në momente kritike, sensori eeg jo-invaziv i disponueshëm i përdorur me monitorimin e thellësisë së anestezisë duhet gjithashtu të jetë i dobishëm, në mënyrë që numri i treguesve në çdo gjendje të shfaqet me saktësi.

Shenzhen Med-link Electronics Tech Co, Ltd (këtu e tutje referuar si Med-linket) ka 15 vjet përvojë hulumtimi në asambletë e kabllove mjekësore. Pas viteve të verifikimit klinik, ne kemi zhvilluar në mënyrë të pavarur një sensor EEG të papërdorur, jo invaziv, i cili është i pajtueshëm me vëzhguesit e markës së thellësisë së anestezisë me module BIS si Mindray dhe Philips. Matja është e ndjeshme, vlera është e saktë dhe aftësia kundër ndërhyrjes është e fortë. Ndihmon anesteziologun për të monitoruar nga afër pacientin pa ndjenja dhe për të dhënë masat përkatëse të kontrollit dhe trajtimit në kohë në përputhje me situatën e monitorimit.

Sensor EEG i paqëndrueshëm i disponueshëm

Sensorë EEG jo invazivë të disponueshëm 

Med-linket's disposable non-invasive EEG sensor uses imported conductive glue, low impedance and good viscosity; it has passed national medical device registration certification; passed biocompatibility testing, no cytotoxicity, skin irritation and allergic reactions, it can be used safely . It has been recognized and favored by professional anesthesiologists at home and abroad. It has successfully settled in foreign authoritative medical institutions and several well-known domestic hospitals to help anesthesia and ICU intensive care accurately monitor the depth of anesthesia indicators.

Sensor EEG i paqëndrueshëm i disponueshëm

Zgjidhni sensorin EEG jo-invaziv të Med-linket, identifikoni cilësinë profesionale Med-linket, 15 vjet kultivim intensiv, me këmbë në tokë, me përbërës kabllorë mjekësorë me kosto efektive, ndihmoni markat vendase të shpërthejnë.

* Deklarata: Të gjitha markat e regjistruara tregtare, emrat, modelet, etj. Të paraqitura në përmbajtjen e mësipërme janë në pronësi të pronarit origjinal ose prodhuesit origjinal. Ky artikull përdoret vetëm për të ilustruar pajtueshmërinë e produkteve Med-Linket. Nuk ka qëllim tjetër! Të gjitha sa më sipër. informacioni është vetëm për referencë dhe nuk duhet të përdoret si udhëzues për punën e institucioneve mjekësore ose njësive përkatëse. Përndryshe, çdo pasojë e shkaktuar nga kjo kompani nuk ka asnjë lidhje me këtë kompani.

  • Previous:
  • Next:

  • Koha e postimit: Dhjetor-06-2019