Reusable SpO2 sensor (nevoja ext-cable)

Product Name:Reusable SpO2 sensor (nevoja ext-cable)

Brand: Medlinket

Specification:sensor Neonatët wrap (ndashëm), 3M

Model:S0020I-L

Original model: 

Compatible model:Masimo Tech, MDE:EscortII OPT30:Prism, GE

See the table below for more product information


Detail Product

Produkt Tags

1. Med-link SpO2 sensor të kalojë gjykimet saktësinë SpO2 klinike nga spitalet e brendshme të njohur, edhe në rastin e oksigjenit në gjak të ulët, sensorë SpO2 mund të masë me saktësi.

2. SpO2 shkurtër gjatësi Senor 0.9m, ekonomike dhe me kosto efektive; të zvogëluar shpenzimet, kabllot shkurtër për të shmangur me mbeshtjelljen me kabllot e tjera dhe ndikojnë në komoditetin e pacientit.

3. Mund të përdoret në mënyrë të përsëritur, të zvogëluar shpenzimet.

4. sensorë shkurtër SpO2 nevojë për kabllo extension.

5. Produktet marrë CFDA, FDA, çertifikatat CE.

6. Specifikimet ndryshme produkt, mund të në përputhje me shumicën e markave të vëzhguesve.  

7. SpO2 kontakt sensor me pacientin direkt, kaloi testin biocompatibility.

Gati 1.000 produkte, në përputhje me të gjitha pajisjet e monitorimit të markave vendase dhe të huaja.

imazh model Compatible Markë: Përshkrimi i artikullit Paketa Lloji
S0020I-L Masimo Tech, MDE:EscortII OPT30:Prism, GE Marquette:Pro1000, V300 , INVIVO:T8 , Schiller: ZOLL , Datascope:Trio, Passport2, * refurbished or repair only. sensor Neonatët wrap (ndashëm), 3M 1pcs / qese
S0020D-L Masimo Tech, MDE:EscortII OPT30:Prism, GE Marquette:Pro1000, V300 , INVIVO:T8 , Schiller: ZOLL , Datascope:Trio, Passport2, * refurbished or repair only. silikoni Adult butë, mëngë gisht, 3M 1pcs / qese
S0015F-S Philips / HP 78352C, 78354C, 78834C, M1020A, M1025B, M1025A, M1350B, M1772A / B, M1732A / B, M2475B M3, M4, MP20, mp30, MP40, MP50, MP70, MP80, VM4, VM6, VM8 Neonatët përfundojë sensor (undetachable), 1M, duhet S0015PH-L, Standard: M1193A 1pcs / qese
S0026P-S GE Marquette: Dash2500 / Dash 3000/4000/5000 Solar 8000 / 8000m i / 9500 (Tram 451N5 / 851N5) Corometrics 250 (GE-Oxi tech); Mindray: PM-7000, 8000series PM-, 9000series PM-, VS-800 (Oxi tech); Të gjitha monitoron Nellcor & Nellcor pajisura OEM silikoni pediatrik, 1M, 9pins 1PCS / Qese
S0026I-S GE Marquette: Dash2500 / Dash 3000/4000/5000 Solar 8000 / 8000m i / 9500 (Tram 451N5 / 851N5) Corometrics 250 (GE-Oxi tech); Mindray: PM-7000, 8000series PM-, 9000series PM-, VS-800 (Oxi tech); Të gjitha monitoron Nellcor & Nellcor pajisura OEM Neonatët përfundojë sensor (ndashëm), 1M, 9pins 1PCS / Qese
S0015I-S Goldway: UT6000A, G3 (Philips Tech); Philips: M3, M4, MP20, mp30, MP40, MP50, MP70, MP80, VM4, VM6, VM8 Neonatët përfundojë sensor (ndashëm), Materiali: TPU; Lidhës: 8 këmbët; Length: 1M 1pc / Qese
S0010F-S NELLCOR, DATASCOPE: Accutorr Plus, Ekspert, Pasaporta, Dräger: Cicero, Narkomed, Vitalert 1000 Gurë Kristali: Corometrics / Critikon, kompakt, Dinamap Zgjidh, MSHP, Oxyshuttle, Pro 300/400 (jo-OxiMax ®), gems, Philips, CMS , Merlin Systems, Sirem SpO2 Module; SPACELABS: përfundojë Neonatët, 1M (undetachable), Blue, TPU, 0.0422 KG, Standard: D-YS 1PCS / Qese
S0005B-S NIHON KOHDEN shtratit Monitor: BSM-4101,4103, 4111,4113 jetës shtrirja P, BSM-5105,5135 jetës shtrirja A, BSM-2351,2353 jetës shtrirja L, shtrirja BSM-2301,2303 jetës I, BSM-73 kapëse gisht; Adult; 1m; 0,065 KG; Best Gray; Materiali: TPU; 1PCS / Qese
S0015D-S PHILIPS: M3, M4, MP20, mp30, MP40, MP50, MP70, MP80, VM4, VM6, VM8 silikoni; Adult; 1.6; 0.06KG; blu; Materiali: silic dioksid 1PCS / Qese
S0190D-S GE mjekësor: CARESCAPE * Monitoruesit modulare dhe S / 5, AS / 3 dhe CS / 3 monitoruesve modulare me E- (P) RESTN ose EPSM (P) moduleve. CARESCAPE V100 me TruSignal * opsion, Pergjigje, B20 dhe B30 monitoron silikoni butë; Adult; 1m; 0.045KG; Best Gray; Materiali: TPU 1PCS / Qese
S0080B-S NONIN: 8500,8600,8700,8800 gisht music, të rriturve; 1m; 0.05KG; Best Gray; Materiali: TPU 1PCS / Qese
S0076D-S BCI: 3401,3304,3303,3302,3301,3300; SPACELABS Burdick: PRO2; Dräger: Dräger Oxipac 2000; Choice Electronic: MD300M Materiali: silic dioksid; 9pins; Length: 1 metra; Pesha: 0.045KG; Ngjyra: Blu 1PCS / Qese
S0076B-S BCI: 3401,3304,3303,3302,3301,3300; SPACELABS Burdick: PRO2; Dräger: Dräger Oxipac 2000; Choice Electronic: MD300M Materiali: TPU; 9pins; Length: 1 metra; Pesha: 0.0648KG; Ngjyra: Best Gray 1PCS / Qese
S0044D-S CSI Alaris (IVAC): VitalCheck 4400, CSI (Criticare Systems International): 503DX, 503Spot, 504DX, 506,506DX, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Plus, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Plus, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Plus, Materiali: silic dioksid; 6pins; Length: 1 metra; Pesha: 0.065KG; Ngjyra: Blu; 1PCS / Qese
S0044B-S CSI Alaris (IVAC): VitalCheck 4400, CSI (Criticare Systems International): 503DX, 503Spot, 504DX, 506,506DX, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Plus, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Plus, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Plus, Materiali: silic dioksid; 6pins; Length: 1 metra; Pesha: 0.0546KG; Ngjyra: Blu 1PCS / Qese

  • Previous:
  • Next:

  • Related Products