electrocardio veterinare sonda temperaturë

Product Name:electrocardio veterinare sonda temperaturë

Brand: Medlinket

Specification:Veterinare EKG Tela Lead, AHA, 5LD: A, SNAP, TPU.

Model:EA020S5A

Original model: 

Compatible model:Mindray MEC1000, MEC1200

See the table below for more product information


Detail Product

Produkt Tags

Safe : jo-invazive Monitorimi Ezofagu Futje, të rehatshme Medical TPU materiale.

Accurate : zgavër ECG Zbulimi, ndikuar jo nga Animal Für; Zbulimi zgavër Center Temperatura, Time Precise & Real.

Lehtë për t'u përdorur : Body zgavër ECG & sensor Temperatura , EKG Tracing, Real-Time Zbulimi i vazhdueshëm i temperaturës.

Mund të masë electrocardio dhe temperatura në kohë reale.

imazh model Compatible Markë: Përshkrimi i artikullit Paketa Lloji
V0015B - Veterinare EKG electrode. Të përkryer i përshtatet për 3.0mm plug Din ose 0.156-in. (4mm) leadwires banane plug 10 cope / qese
V0015A - Veterinare EKG electrode, të përshtatshme për 4.0 telave filetuar shpejt. MOQ: 35bag 10 cope / qese
EA020S5A Mindray MEC1000, MEC1200 Veterinare EKG Tela Lead, AHA, 5LD: A, SNAP, TPU. 1pcs / qese
W0091M - Madhësia e madhe esophageal / zorrës së trashë Probe për kafshë, burimet e referencës OEMW1870A -

  • Previous:
  • Next:

  • Related Products