ECG Batang Cable sarta ngabalukarkeun

Pondok Description:

profil low, sisipan dijieun snap atawa ciwit panyambungna nawiskeun kanyamanan sabar jeung kantétan aman mun snap éléktroda. ergonomic, desain teardrop The snap terminasi urang ngurangan tangling di konektor tungtung sabar. 1.Snap gaya na gaya Vidéo nu aya. jenis 2.Various kawat panyambungna kalungguhan bisa langsung loyog sareng sambungan kabel ECG aslina. 3.Med-link reusable ECG kawat kalungguhan meunang FDA, CE, CFDA certifications. 4.The bahan tina jaket lolobana anu TPE, lemes sareng nyaman. 5.Splitt ...


jéntré produk

Tags produk

profil low, sisipan dijieun snap atawa ciwit panyambungna nawiskeun kanyamanan sabar jeung kantétan aman mun snap éléktroda. ergonomic The snap terminasi urang,

Desain teardrop ngurangan tangling di konektor tungtung sabar.

1.Snap gaya na gaya Vidéo nu aya.

jenis 2.Various kawat panyambungna kalungguhan bisa langsung loyog sareng sambungan kabel ECG aslina.

3.Med-link reusable ECG kawat kalungguhan meunang FDA, CE, CFDA certifications.

4.The bahan tina jaket lolobana anu TPE, lemes sareng nyaman.

5.Splitters aya suntikan molding, kuat sarta awét, hirup panjang.

6.Can jadi-suhu luhur sterilization, sababaraha kali make.

samping panyambungna 7.Instrument rupa-rupa gumantung kana merk sarta modél angklung monitoring. DB9F biasana dipaké pikeun konektor di sisi sensor. 

Med-linket bisa nyadiakeun ECG Batang Cable sarta ngabalukarkeun cocog pikeun sagala model monitor brand

gambaran model Brand cocog: pedaran item pakét Tipe
ER090-5AI Mindray Datascope paspor V, V12, V21 5Ld Sabar Cable, 10.5ft, AHA / IEC, 12pin> Mindray-5LD, résistansi 1KΩ, 0,15 KG, TPU, Cool Gray, 1pc / kantong
VDG023-AAI Philips 78352C, 78354C, monitor 78834C warisan HP, modul
M1001A / B, M1002A / B M3001A milih. C12 atawa milih. C18 IntelliVue
Multi-pangukuran modul M3002A milih. C12 MMS X2 M8102A milih. C12 MP2
Monitor M8105A milih. C12 MP5 Monitor M3535A / M3536A HeartStar;
10-lead sambungan kabel batang ECG kalayan konektor input ECG 12-pin. AAMI / IEC labél kaasup. Panjangna: 8.9 '(2.7m); 0,22 KG, PVC, Cool Gray, modél Asli No.: M1949A, 1pc / kantong
EL040S5A SPACELABS cocog pikeun sagala Colokkeun System TRU-link TUR-link kawat gaya kalungguhan, 40 di, (102 cm), 5-Ld, AHA (AAMI), snap, 0.089KG, TPU, Cool Gray, modél Asli No.:. 700-0007-10 1pc / kantong
EL024S3A SPACELABS cocog pikeun sagala Colokkeun System TRU-link TUR-link kawat gaya kalungguhan, 24 di, (61 cm), 3-Ld, AHA (AAMI), snap, 0,068 KG, TPU, Cool Gray, modél Asli No.: 700-0007-00; tipe Yoke:. TRU gaya -LINK 1pc / kantong
EL009-5AI SPACELABS 90496 Ultraview, 90369 Ultraview, 90367 Ultraview; 5Ld Sabar Cable, 9ft, AHA / IEC, 17p Babak> TRU-link 5Ld, résistansi 1KΩ, 0,186 KG, TPU, Cool Gray; modél aslina No.: IEC: 700-0008-07, AHA: 700-0008-06; nyocogkeun pikeun bobodoran gaya ngawujud. 1pc / kantong
EJ051-5AI MINDRAY PM-6800, PM-6000 sanggeus 2004, kalawan 12-pin konektor input héjo
BeneView (T5, T6, T8), IPM Series;
ECG Batang Cable, 5Ld, 9ft, AHA / IEC, lempeng, Round12P> Euro, 0,172 KG, TPU, Cool Gray, résistansi 1KΩ / induktansi, pas keur gaya Euro LeadWires, modél Asli No.: 0010-30-42723 1pc / kantong
EJ051-3AI MINDRAY PM-6800, PM-6000 sanggeus 2004, kalawan 12-pin konektor input héjo
BeneView (T5, T6, T8), IPM Series;
ECG Batang Cable, 3Ld, 9ft, AHA / IEC, 12P> Euro, 1KΩ lalawanan induktansi, 0,144 KG, TPU, Cool Gray, modél Asli No.: 0010-30-42724; nyocogkeun pikeun Euro gaya LeadWires 1pc / kantong
EJ040C5A Mindray, Siemens, SPACELABS, BURDICK, Viggo- Spectramed (Statham),
WESTINGHOUSE
Euro kawat gaya kalungguhan, 40 di (102 cm), 5-Ld, AHA (AAMI), Grabber (Klip), 0,084 KG, Cool Gray, TPU, cocog pikeun sagala jenis Euro-Colokkeun System, Yoke:. Gaya Euro 1pc / kantong
EJ040C3A Mindray, Siemens, SPACELABS, BURDICK, Viggo- Spectramed (Statham), WESTINGHOUSE Euro kawat gaya kalungguhan, 40 di (102 cm), 3-Ld, AHA (AAMI), Grabber (Klip), 0,054 KG, Cool Gray, TPU, cocog pikeun sagala jenis Euro-Colokkeun System, Yoke:. Gaya Euro 1pc / kantong
EJ032-5AI Fukuda Denshi; Fukuda: 7100 monitor sabar; ECG Batang Cable, 5Ld, 9ft, AHA / IEC, buleud 12P> Euro 5LD, 0,167 KG, TPU, Cool Gray, pas keur Euro gaya LeadWires 1pc / kantong
EH040C3A Pro1000 Datex-Ohmeda gé-médis; cocog pikeun sagala System ASP-Colokkeun ASP kawat kalungguhan, 40 di, (102 cm), 3-Ld, AHA (AAMI), Grabber (Klip), 0,0262 KG, Cool Gray, TPU, tipe Yoke:. ASP, Code: H 1pc / kantong
EH010-3AI Datex-Ohmeda monitor Sabar; ECG Batang Cable, 3Ld, 9ft, AHA / IEC, buleud 10J> ASP 3LD, résistansi 4.7KΩ, 0.139KG, TPU, Cool Gray, pas keur ASP gaya LeadWires 1pc / kantong
EE029C5A-G Gé-Marquette (siapkeun -Group kawat tipe Diterangkeun); cocog pikeun sagala Multi-link (bobodoran) - Colokkeun System Multi Patalina Ldwr Siapkeun -Group, 29 di, (76 cm), 5-Ld, AHA (AAMI), Grabber (Klip), 0,0756 KG, TPU, tipe Yoke:. Multilink (bobodoran), modél Asli No.: E9003CE 1pc / kantong
EE029C3A-G Gé-Marquette (siapkeun -Group kawat tipe Diterangkeun); cocog pikeun sagala Multi-link (bobodoran) - Colokkeun System Multi Patalina Ldwr Siapkeun -Group, 29 di, (76 cm), 3-Ld, AHA (AAMI), Vidéo, 0,0504 KG, TPU, tipe Yoke:. Multilink (bobodoran), modél Asli No.: E9003CL 1pc / kantong
EE007-5AI Gems: dash pro 4000, dash pro 3000, dash pro 2000, dash 1000,
Samoja Systems, Mac-Lab, Solar 9500, Solar 8000. Solar 3000, tram 100,
tram 200, tram 300, tram 400, tram 500, tram 600 , tram 800, Talagasari Systems;
ECG Batang Cable, 5Ld, 9ft, AHA, (IEC), buleud 10J> bobodoran 5LD, teu lalawanan, 0.156KG, Cool Gray, TPU, pas keur bobodoran gaya LeadWires 1pc / kantong
EDG073-3AI Philips M3000A, M3001A, M1001A / B, M1002A / B, 78352C, 78354C; ECG Batang Cable, 3Ld, 9ft, IEC / AAMI, buleud 12p> 3-LD, résistansi 1KΩ, 0.14KG, Cool Gray, TPU, pas keur Philips LeadWires, modél Asli No.: M1669A 1pc / kantong
EDG040C5A Philips M3000A, M3001A, M1001A / B, M1002A / B, 78352C, 78354C ECG Diterangkeun kawat, 5LD: AA, 40 di, AHA, 0.1KG, Cool Gray, TPU, Original modél No.:. M1968A 1pc / kantong
EDG040C3A Philips M3000A, M3001A, M1001A / B, M1002A / B, 78352C, 78354C ECG Diterangkeun kawat, 3LD: AA, 40 di, AHA, 0.131KG, Cool Gray, TPU, Original modél No.:. M1623A 1pc / kantong
ED040C5A Philips; cocog pikeun sagala AA-Colokkeun System ECG ngabalukarkeun kawat; 5LD: AA; 40 dina .; tipe Yoke: AA gaya; AHA; 0.131KG; Cool Gray; TPU; modél aslina No.: M1623A 1pc / kantong
ED040C3A Philips; cocog pikeun sagala AA-Colokkeun System ECG ngabalukarkeun kawat; 3LD: AA; 40 dina .; tipe Yoke: AA gaya; AHA; 0.061KG; Cool Gray; TPU; modél aslina No.: M1603A 1pc / kantong
ED035-5A Philips Instrumén kalawan 8-Pin Panyambung: 78208A, 78210A.78330A,
78331 A, 78332A, 78333A, 78341A, 7834 2a, 78345A.78346A, 78351T,
783 52A, 78353A, 78354A, 78532A / B, 78534A / B / C, M1722A / B, M3500B;
ECG Batang Cable, 5Ld, 9ft, AHA, buleud 8p> AA-5LD, résistansi 1KΩ, TPU, 0.2KG, Cool Gray, pas keur gaya AA LeadWires, modél Asli No.: M1600A 1pc / kantong
ED035-3A Philips Instrumén kalawan 8-Pin Panyambung:
77000AC, 77020A / AC, 77020AR, 77025A, 77030A, 77035A, 77040A,
78208A, 78210A, 78330A, 78331A, 78332A, 78333A, 78341A,
78342A, 78345A, 78346A, 78351T, 78352A, 78353A / B, 78354A,
78532A / B, 78534A / B / C, M1722A / B, M1723A / B, ect.
ECG Batang Cable, 3Ld, 9ft, AHA, buleud 8p> AA-3LD, TPU, résistansi 1KΩ, 0,1742 KG, Cool Gray, pas keur gaya AA LeadWires, modél Asli No.: M1580A 1pc / kantong
ED023-5A Philips 78352C, 7834C, 78834C, M1001A / B, M1002A / B,
M1722A / B, M1723A / B, M2475B, M3000A, M3001A, M4735A, VM4 / V24;
5Ld ECG Batang Cable, 9ft, AHA, 12p Babak> AA-5LD, résistansi 1KΩ, 0.2KG, Cool Gray, TPU, pas keur gaya AA LeadWires, modél Asli No.: M1520A 1pc / kantong
ED023-3A Philips 78352C, 7834C, 78834C, M1001A / B, M1002A / B,
M1722A / B, M1723A / B, M2475B, M3000A, M3001A, M4735A, VM4 / V24;
3Ld Sabar Cable, 9ft, AHA, 12p Babak> AA-3LD, résistansi 1KΩ, 0.172KG, Cool Gray, TPU, pas keur gaya AA LeadWires, modél Asli No.: M1500A 1pc / kantong
EC040S5A Din 1,5 Style Normal; Biosys, Kreatif, Datascope, Nihon Kohden,
hawa SHIELDS (NARCO, Vickers), ATL, ultrasound;
cocog pikeun sagala System Din-Colokkeun
ECG ngabalukarkeun kawat, 40 di (102 cm), 5-Ld, AHA (AAMI), snap, TPU, tipe Yoke:. Din gaya, 0.028KG, Cool Gray 1pc / kantong
EC040S3A Din 1,5 Style Normal; Biosys, Kreatif, Datascope, Nihon Kohden,
hawa SHIELDS (NARCO, Vickers), ATL, ultrasound;
cocog pikeun sagala System Din-Colokkeun
ECG ngabalukarkeun kawat, 40 di (102 cm), 3-Ld, AHA (AAMI), snap, TPU, tipe Yoke:. Din gaya, 0.0246KG, Cool Gray 1pc / kantong
EC020-5AI Din Style Normal; Hawa SHIELDS (NARCO, Vickers): HRRM-71-1 / 2,
Porta- FIB I, II, III, System 5 (anyar), System 6 (neonatal); ATL ultrasound: 800,
800 Tambih Deui, Apogee, CX ATL ultrasound: CX200, CX400, IPM 9/2000, Interspec;
Din 5Ld ECG Batang Cable, 9ft, AHA / IEC, 6pin lempeng> Din 5J, TPU, teu lalawanan, pas keur Din gaya LeadWires, 0.132KG, Cool Gray, modél Asli No.: D-1540 1pc / kantong
EC020-3AI Din Style Normal; Hawa SHIELDS (NARCO, Vickers):
HRRM-71-1 / 2, Porta- FIB I, II, III, System 5 (anyar),
System 6 (neonatal); ATL ultrasound: 800, 800
Tambih Deui, Apogee, CX ATL ultrasound: CX200, CX400,
IPM 9/2000, Interspec;
Din 3Ld ECG Batang Cable, 9ft, AHA / IEC, 6pin lempeng> Din 3J, TPU, teu lalawanan, pas keur Din gaya LeadWires, 0.131KG, modél GreyOriginal Cool No.: D-1340 1pc / kantong
EC020-3AI Hawa SHIELDS (NARCO, Vickers): HRRM-71-1 / 2,
Porta-FIB I, II, III, System 5 (anyar), System 6
(neonatal); ATL ultrasound: 800.800 Tambih Deui, Apogee,
CX ATL LTRASOUND: CX200, CX400, IPM 9/2000,
Interspec;
Din 3Ld Sabar Cable, 9ft AHA / IEC, 6pin lempeng> Din 3J, teu lalawanan, pas keur Din gaya LeadWires -

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali