Reusable SpO2 sensor (kedah ext-kabel)

Pondok Description:

1. Med-link SpO2 sensor lulus percobaan klinis akurasi SpO2 ku domestik rumah sakit well-dipikawanoh, sanajan dina kasus oksigén getih low, anu sensor SpO2 akurat bisa ngukur. 2. SpO2 Short panjangna senor 0.9M, ekonomis jeung ongkos-éféktif; ngurangan waragad, anu kabel pondok pikeun nyingkahan pungkal ku kabel sejenna tur mangaruhan kanyamanan sabar. 3. Bisa dipaké sababaraha kali, ngurangan waragad. 4. sensor Short SpO2 butuh kabel extension. 5. Produk meunang CFDA, FDA, certifications CE. 6. beragam p ...


jéntré produk

Tags produk

1. Med-link SpO2 sensor lulus percobaan klinis akurasi SpO2 ku domestik rumah sakit well-dipikawanoh, sanajan dina kasus oksigén getih low, anu sensor SpO2 akurat bisa ngukur.

2. SpO2 Short panjangna senor 0.9M, ekonomis jeung ongkos-éféktif; ngurangan waragad, anu kabel pondok pikeun nyingkahan pungkal ku kabel sejenna tur mangaruhan kanyamanan sabar.

3. Bisa dipaké sababaraha kali, ngurangan waragad.

4. sensor Short SpO2 butuh kabel extension.

5. Produk meunang CFDA, FDA, certifications CE.

6. spésifikasi produk beragam, bisa cocog jeung paling merek tina monitor.  

7. SpO2 kontak sensor kalawan sabar langsung, lulus test biocompatibility.

Ampir 1.000 produk, cocog sareng sadaya brand Alat ngawaskeun domestik jeung luar nagri.

gambaran model Brand cocog: pedaran item pakét Tipe
S0020I-L Masimo Tech, MDE:EscortII OPT30:Prism, GE Marquette:Pro1000, V300 , INVIVO:T8 , Schiller: ZOLL , Datascope:Trio, Passport2, * refurbished or repair only. sensor bungkus Neonate (pisah), 3M 1pcs / kantong
S0020D-L Masimo Tech, MDE:EscortII OPT30:Prism, GE Marquette:Pro1000, V300 , INVIVO:T8 , Schiller: ZOLL , Datascope:Trio, Passport2, * refurbished or repair only. silicone sawawa lemes, ramo leungeun baju, 3M 1pcs / kantong
S0015F-S Philips / HP 78352C, 78354C, 78834C, M1020A, M1025B, M1025A, M1350B, M1772A / B, M1732A / B, M2475B m3, M4, MP20, MP30, MP40, MP50, MP70, MP80, VM4, VM6, VM8 sensor bungkus Neonate (undetachable), 1m, Kudu S0015PH-L, Standar: M1193A 1pcs / kantong
S0026P-S Gé Marquette: Dash2500 / dash 3000 / 4000/5000 Solar 8000 / 8000M i / 9500 (tram 451N5 / 851N5) Corometrics 250 (gé-Oxi tech); Mindray: PM-7000, 8000series PM-, 9000series PM-, bobodoran-800 (Oxi tech); Kabéh monitor OEM Nellcor & Nellcor dilengkepan silicone murangkalih, 1m, 9pins 1PCS / Kantong
S0026I-S Gé Marquette: Dash2500 / dash 3000 / 4000/5000 Solar 8000 / 8000M i / 9500 (tram 451N5 / 851N5) Corometrics 250 (gé-Oxi tech); Mindray: PM-7000, 8000series PM-, 9000series PM-, bobodoran-800 (Oxi tech); Kabéh monitor OEM Nellcor & Nellcor dilengkepan Neonate sensor bungkus (pisah), 1m, 9pins 1PCS / Kantong
S0015I-S Goldway: UT6000A, G3 (Philips Tech); Philips: m3, M4, MP20, MP30, MP40, MP50, MP70, MP80, VM4, VM6, VM8 Neonate sensor bungkus (pisah), Bahan: TPU; Panyambung: 8 pin; Panjangna: 1m 1pc / Kantong
S0010F-S NELLCOR, Datascope: Accutorr Tambih Deui, Ahli, Paspor; Dräger: Cicero, Narkomed, Vitalert 1000 gems: Corometrics / Critikon, Compact, Dinamap Pilih, MPS, Oxyshuttle, Pro 300/400 (non-OxiMax ®); gems, Philips, CMS , Merlin Systems, Sirem SpO2 Module; Spacelabs: Neonate bungkus, 1m (undetachable), Bulao, TPU, 0,0422 KG, Standar: D-YS 1PCS / Kantong
S0005B-S Nihon KOHDEN Bedside Monitor: BSM-4101,4103, 4111,4113 Kahirupan wengkuan P, BSM-5105,5135 Kahirupan wengkuan A, BSM-2351,2353 Kahirupan wengkuan L, BSM-2301,2303 Kahirupan wengkuan I, BSM-73 Ramo klip; sawawa; 1m; 0,065 KG; Cool Gray; Bahan: TPU; 1PCS / Kantong
S0015D-S Philips: m3, M4, MP20, MP30, MP40, MP50, MP70, MP80, VM4, VM6, VM8 silicone; sawawa; 1.6m; 0.06KG; biru; Bahan: Silicon dioksida 1PCS / Kantong
S0190D-S Gé médis: CARESCAPE * monitor modular jeung S / 5, AS / 3 sarta CS / 3 monitor modular kalawan E- (P) RESTN atanapi EPSM (P) modul. CARESCAPE V100 kalawan TruSignal * pilihan, Responder, B20 sarta B30 monitor silicone lemes; sawawa; 1m; 0.045KG; Cool Gray; Bahan: TPU 1PCS / Kantong
S0080B-S NONIN: 8500,8600,8700,8800 ramo klip; sawawa; 1m; 0.05KG; Cool Gray; Bahan: TPU 1PCS / Kantong
S0076D-S BCI: 3401,3304,3303,3302,3301,3300; Spacelabs Burdick: Ro2; Dräger: Dräger Oxipac 2000; Pilihan Electronic: MD300M Bahan: Silicon dioksida; 9pins; Panjangna: 1 méter; Beurat: 0.045KG; Warna: Blue 1PCS / Kantong
S0076B-S BCI: 3401,3304,3303,3302,3301,3300; Spacelabs Burdick: Ro2; Dräger: Dräger Oxipac 2000; Pilihan Electronic: MD300M Bahan: TPU; 9pins; Panjangna: 1 méter; Beurat: 0.0648KG; Warna: Cool Gray 1PCS / Kantong
S0044D-S CSI Alaris (IVAC): VitalCheck 4400, CSI (Criticare Systems International): 503DX, 503Spot, 504DX, 506,506DX, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Tambih Deui, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Tambih Deui, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Tambih Deui, Bahan: Silicon dioksida; 6pins; Panjangna: 1 méter; Beurat: 0.065KG; Warna: Blue; 1PCS / Kantong
S0044B-S CSI Alaris (IVAC): VitalCheck 4400, CSI (Criticare Systems International): 503DX, 503Spot, 504DX, 506,506DX, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Tambih Deui, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Tambih Deui, 507ELC2 ScholarIII, 8100Poet Tambih Deui, Bahan: Silicon dioksida; 6pins; Panjangna: 1 méter; Beurat: 0.0546KG; Warna: Blue 1PCS / Kantong

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali