Medlinket engangs EEG-sensorer for å gi nøyaktige overvåkingsdata for anestesioperasjoner

Anestesidybde refererer til graden av hemming av kroppen forårsaket av anestesi og stimulering som virker på menneskekroppen.For grunt eller for dypt vil forårsake fysisk eller psykisk skade på pasienten.Å opprettholde en passende dybde av anestesi er svært viktig for å ivareta pasientsikkerhet og gi gode kirurgiske forhold.

Med utviklingen av EEG-overvåkingsteknologi de siste årene har EEG bispektral indeks (BIS) blitt en velkjent metode for å overvåke funksjonstilstanden og endringer i hjernebarken, og kan brukes som en vanlig og pålitelig metode for å overvåke dybden. av anestesi i klinikker..

I dybdeovervåking av anestesi er det svært viktig å velge en engangs EEG-sensor som måler nøyaktig.Medlinkets engangs EEG-sensor tar i bruk EEG dobbel frekvensindeks.Siden det ble registrert hos NMPA i 2014, har det vært vellykket stasjonert på alle større tertiærsykehus over hele landet.Den 7 år gamle Medlinket engangs ikke-invasive EEG-sensoren er tilpasset alle ordinære utstyrsmodeller, og måledataene er nøyaktige og stabile, og gir en tryggere og sikrere garanti for operasjonen.

Medlinkets nye produktanbefaling

Kompatibel med Masimo SedLine EEG-sensor og adapterkabel

脑电传感器

Produktfordel

★ Enkel pasientbruk for å unngå kryssinfeksjon;

★ God biokompatibilitet, ingen allergi mot menneskekroppen;

★ Høykvalitets ledende lim og sensor, Fast pass motstand deteksjon;

★ Adapterkabel har utmerket skjermingsytelse og anti-interferens ytelse, og bedre signalkvalitet;

Anvendelsesområde

Brukes i Masimo Sedline MOC-9 modulmonitor for overføring av pasientens EEG-signal.

Produktparameter

脑电传感器

Medlinket engangs ikke-invasiv EEG-sensor (EEG dobbel frekvensindeks), støtter OEM/ODM-tilpasning.Vi kan gi deg sensorer og adapterkabler som er kompatible med alle større monitormodeller for ikke-invasiv overvåking av pasientenes EEG-signaler.Det finnes også produkter som er kompatible med andre moduler for dybde av anestesiteknologi, slik som EIS-modulen til General Medical Entropy Index, CSI-modulen til EEG-tilstandsindeksen og Massimos dybde av anestesiteknologiprodukter.Hvis du har noen behov, kan du gjerne bestille og konsultere ~

Ansvarsfraskrivelse: Alle registrerte varemerker, produktnavn, modeller osv. som vises i innholdet på denne offisielle kontoen, eies av de opprinnelige eierne eller originale produsentene.Denne artikkelen brukes kun for å illustrere kompatibiliteten til Medlinkets produkter. Har ingen andre intensjoner!En del av det siterte informasjonsinnholdet, med det formål å formidle mer informasjon, tilhører opphavsretten til innholdet den opprinnelige forfatteren eller utgiveren!Bekreft høytidelig respekten og takknemligheten til den opprinnelige forfatteren og utgiveren.Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss på 400-058-0755.

  • Tidligere:
  • Neste:

  • Innleggstid: 12. november 2021