Med-linket leveraging pameran FIME di Amérika Serikat nyieun gambar ngarah tina suplai ngawaskeun internasional

Ti 17 Juli nepi ka 19, 2018 Pameran Equipment Médis Amérika Internasional (FIME2018) éta hasil

menyimpulkan di Oranyeu County Konvénsi Center di Orlando, Florida, AS. Salaku alat-alat médis panggedéna jeung

paméran parabot di Amérika Sarikat tenggara, pabrik alat-alat médis milu dina

dunya téh kacida nungtut di industri, kayaning ukuranana parusahaan panalungtikan téhnologi sarta ngembangkeun sarta produc-

kapasitas tion anu kawates. Shenzhen Meilian Médis Electronics Co., Ltd. - salaku produsén well-dipikawanoh tina

ongkos-éféktif consumables ngawaskeun di Cina, éta untung bisa diondang pikeun ilubiung dina pameran. Eta geus dicokot

nu diterangkeun dina exhibiting produk brand-ngaran alus teuing jeung intelektual anyar rightand komprehensif médis

consumables solusi, sarta hasexplored angka nu gede ngarupakeun konsumén poténsial internasional, peletakan yayasan

pikeun Ngalanglang pasar internasional. Medlinket bakal ngabantu industri médis global kalawan na inovatif tur

roh enterprising sarta konsép kualitas layanan, sarta nyieun gambar anjog di Med-linket dina widang ngawaskeun

consumables.

Dina pintonanana, professional médis internasional Med-linket di Amérika Kalér, Amérika Kidul, Karibia jeung lianna

wewengkon sabudeureun nunjukkeun panyilidikan getih oksigén, panyilidikan hawa, kabel ECG sarta kawat kalungguhan, pressurized

tas, cuffs tekanan darah, sensor EEG, HF sikat electrosurgical, oximeter, sphygmomanometer, thermometer, ECG,

Skala awakna gajih, nonton pinter, sakumaha ogé produk CA60 anyar mikro tungtung-expiratory karbon dioksida monitor jeung MG1000

handheld analisis gas ubar keur ngabius Tambo Minangkabau jeung saterusna.

6366795079955001132591628 (2)

 

serbaguna produk alat médis Med-linket urang geus katarik loba padagang eureun na didatangan. Staf dina loka

aktip tur antusias diwaler tiap hiji customer ku hiji, tur sabar disadiakeun sareng komprehensif

solusi consumable médis. The padagang aktip ngadaptar produk dipikaresep di adegan, jeung

AS geus kacida muji kasalametan, precision, intelegensi, sarta alat-alat médis ongkos-éféktif jeung consumable

produk. opat-waktos sensor EEG non-invasif Med-linket urang geus meunang pujian unanimous ti nasabah. produk nu

migunakeun diimpor napel conductive kalawan impedansi low; eta akurat bisa ngadeteksi na evaluate eling EEG;

test cytotoxicity sarta iritasi kulit ngaliwatan uji biocompatibility. Réaksi seksual na sensitizing; ukur sénsitip

métode, nilai akurat, adhesion alus.

 

images

Med-linket disposable non-invasif sensor EEG

 

Dina waktu nu sarua, karek dimekarkeun CA60 mikro tungtung-expiratory karbon dioksida monitor jeung MG1000 handheld

ubar keur ngabius analyzer gas ogé mecenghul dina pameran. The CA60 Mini Tungtung Exhalation karbon dioksida Monitor nyaeta

monitor pangleutikna di dunya pikeun ngukur kadar CO2 sarta konsentrasi ukuran CO2 na réspirasi

Laju dina sagala kaayaan engapan. Dina sababaraha hal, eta nyadiakeun indikator jelas pikeun rojongan engapan sarta engapan

manajemén dina penderita anesthesia, ICUs, jeung departemén engapan. Éta leutik di ukuranana, lampu di beurat, low di

pamakéan énérgi, sarta fléksibel tur merenah.

 

 

The MG1000 Handheld ubar keur ngabius Gas Analyzer bisa dipaké pikeun ngukur EtCO2, FiCO2, RR, EtN2O, FiN2O, EtAA,

FiAA. Teu ngan cocog pikeun rupa-rupa sato, tapi ogé pikeun wards umum, kaasup tapi teu diwatesan ka ICU, CCU

atawa ambulan. Dua produk anyar boga kaunggulan desain luhur-nilai jeung data ukur akurat,

mana ogé ngajadikeun padagang puji.

 

下载

Kualitas produk consumable médis muterkeun hiji peran penting dina pangaruh terapi jeung kaamanan perlakuan. kageulisan

unggal produk téh ngan sanggeus dipariksa ngaliwatan lapisan, sarta kualitas produk anu geus mastikeun dijamin. produk Med-linket urang nu Certified ku CE, FDA, ISO, CFDA, jsb sakuliah dunya. Ngaliwatan paméran ieu, Med-linket

Parusahaan timely dipikaharti sarta mastered nu kamajuan panganyarna dina industri médis internasional, sarta di

waktos nunjukkeun panalungtikan produk na ngembangkeun kakuatan parusahaan, ngadegkeun hiji gambar brand alus,

sarta ngahontal karsa migawé bareng kalayan loba pausahaan.

 

下载 (2)

staf Med-linket urang geus ngalakonan pangalaman produk pikeun konsumén.

 

下载 (1)

staf Med-linket urang geus sabar ngawalon patarosan customer

 

Shenzhen Meilian Médis Electronics Co., Ltd. mangrupakeun panyadia anjog di consumables médis sarta solusi kaséhatan di

Cina. Ieu mangrupakeun perusahaan kaayaan-tingkat tinggi-tech integral tina R & D, produksi, marketing na jasa kana grup

operasi. Med-linket geus hasil dimekarkeun leuwih ti 3.000 rupa komponén sambungan kabel médis sarta médis

sensor, nu loba dipaké dina monitor, electrocardiographs, HOLTER, mesin EEG, B-ultrasounds, boh

monitor, jsb Sadaya produk gaduh hak cipta intelektual bebas. .

 

parusahaan ngabogaan rarancang jeung ngembangkeun tim profésional leuwih ti 50 jalma, dua basa produksi

7,000 méter pasagi, sarta standardized lebu bébas workshop produksi 100.000-tingkat. Produk anu loba dipaké

di rumah sakit, karaharjaan sosial puseur ujian centersmedical, panti jompo jeung pharmacies.Med-linket nyaeta

komitmen ka nyadiakeun ilmiah, consumables médis canggih tur solusi manajemen kaséhatan keur individu,

kulawarga jeung organisasi Podomoro.

 

Med-linket ngajadikeun karya médis gampang jeung jalma healthier!

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pos waktos: Jul-23-2018