ʻO ka Medlinket's One-Piece ECG Cable me LeadWires he wikiwiki, maʻalahi e hoʻohana a maʻalahi hoʻi e alakaʻi.

ʻO ka uea alakaʻi ECG kahi mea hoʻohana maʻamau no ka nānā ʻana i ke olakino.Hoʻopili ia ma waena o nā lako nānā ECG a me nā electrodes ECG, a hoʻohana ʻia e hoʻouna i nā hōʻailona ECG kanaka.He kuleana koʻikoʻi ia i ka ʻike, mālama ʻana, a me ka hoʻopakele ʻana i nā limahana lapaʻau.Eia nō naʻe, ʻo ke kaula alakaʻi ECG maʻamau he mau lālā lālā, a ua maʻalahi nā kaula he nui i ka hoʻopili ʻana i ke kaula, ʻaʻole ia e hoʻonui i ka manawa no nā limahana lapaʻau e hoʻonohonoho i nā kaula, akā e hoʻonui pū i ka ʻoluʻolu o ka mea maʻi a pili i ke ʻano o ka mea maʻi.

Hoʻokahi ʻāpana ECG Uea me LeadWires

I ka ʻike ʻana i ka palekana a me ka hōʻoluʻolu o nā maʻi a me ka hopohopo e pili ana i ka pono o nā limahana kahu, ua hoʻomohala ʻo Medlinket i kahi Cable ECG One-Piece me LeadWires.

Loaʻa i ka Medlinket's One-Piece ECG Cable me LeadWires kahi ʻenehana patent e hiki ke hoʻololi pololei i ka ʻōnaehana multi-wire kuʻuna.Ke pale nei kēia ʻano uea hoʻokahi i ka hoʻopili ʻana, kūpono me nā electrodes ECG maʻamau a me nā hoʻonohonoho hoʻonohonoho electrode, a hiki ke hoʻopau i ka pilikia o ka hoʻopili ʻana i nā uea maʻamau.

Hoʻokahi ʻāpana ECG Uea me LeadWires

ʻO nā pono o ka uwea ECG hoʻokahi me LeadWires:

1. ʻO ka One-Piece ECG Cable me LeadWires he uea hoʻokahi, ʻaʻole ia e paʻakikī a paʻakikī paha, ʻaʻole hoʻi e hoʻoweliweli i nā maʻi a me ko lākou ʻohana.

2. Hiki ke hoʻopili maʻalahi ka mea hoʻohui electrode zero-pressure i ka electrode ECG a mālama pono i ka pilina.

3. He maʻalahi ka hoʻohana ʻana i ka ʻano ʻāpana hoʻokahi a me ka hoʻopili wikiwiki ʻana, a ʻo kāna kaʻina hoʻonohonoho e like me nā maʻamau o nā limahana lapaʻau.

ʻO ka Medlinket's One-Piece ECG Cable me LeadWires ʻoi aku ka maʻalahi, lōʻihi a maʻalahi hoʻi e hoʻomaʻemaʻe.

Hoʻokahi ʻāpana ECG Uea me LeadWires

Nā hiʻohiʻona huahana:

1. Kāohi i ka entanglement, hiki ke hāʻawi i 3-electrode, 4-electrode, 5-electrode a me 6-electrode one-wire lead wire

2. ʻO ka wikiwiki a me ka maʻalahi e hoʻohana, European standard a i ʻole AAMI maʻamau clip-on connector, i paʻi ʻia me ka logo a me ka waihoʻoluʻu.

3. ʻoluʻolu i ka hoʻohana ʻana, me ka mea hoʻohui electrode clip-on zero-pressure, ʻaʻohe pono e kaomi ikaika e hoʻopili i ka pepa electrode

4. Ke kūlana electrode maʻamau a me ke kaʻina, ka pilina wikiwiki a me ka maʻalahi o nā kūlana electrode

5. He kūpono no nā mākua a me nā keiki

6. He maʻalahi ka ʻike ʻana i nā kaula ʻōmaʻomaʻo

7. Hiki ke hoʻohālikelike me nā mea nānā pono āpau ma hope o ka hoʻololi ʻana i ka mea hoʻohui

Kūlike nā kūlana:

ANSI/AAMI EC53

IEC 60601-1

ISO 10993-1

ISO 10993-5

ISO 10993-10

Hiki i ka Medlinket's One-Piece ECG Cable me LeadWires ke hoʻemi i ka manawa e hoʻonohonoho ai i nā kaula, a he mea maʻalahi i nā limahana kahu e hāʻawi i ka mea maʻi i ka manawa mālama.ʻO ka hopena o Medlinket's One-Piece ECG Cable e pōmaikaʻi iā ʻoe a me ka mea maʻi, e ʻoluʻolu e ʻoluʻolu e nīnau ~

  • Mua:
  • Aʻe:

  • Ka manawa hoʻouna: Nov-08-2021