Bladderless migunani cuffs Blood Pressure

Short Description:

1. cuffs migunani NIBP sing digawe saka materi TPU alus, dibandhingake karet tradisional, bisa tahan luwih lan daya gas luwih kuat lan discharge. 2. resistance Stronger kanggo ngisi lan kalong. 3. Sawise reresik lan disinfection, sampeyan bisa bola-bali nganggo. 4. Cuff specification lan desain beda-beda gumantung miturut umur, produk sing luwih nyaman lan pangukuran luwih akurat. 5. Ngunci jinis luer, jinis bayonet lan cepet-connect lanang jinis nyambung kasedhiya, kanggo cocog karo mor ...


Detail produk

Tags Product

1. cuffs migunani NIBP sing digawe saka materi TPU alus, dibandhingake karet tradisional, bisa tahan luwih lan daya gas luwih kuat lan discharge.

2. resistance Stronger kanggo ngisi lan kalong.

3. Sawise reresik lan disinfection, sampeyan bisa bola-bali nganggo.

4. Cuff specification lan desain beda-beda gumantung miturut umur, produk sing luwih nyaman lan pangukuran luwih akurat.

5. Ngunci jinis luer, jinis bayonet lan cepet-connect lanang jinis nyambung kasedhiya, kanggo cocog karo liyane merek lan model saka instrumen pangukuran.

6. Pass test biocompatibility, lan kabeh bahan ing kontak karo sabar sing latek-free.

Philips: 78352A / C, 78354A / C, M1008A / B, M1176A, M1350B, M3000A, M3001A (karo M1598B, M1599B, ​​pipa infus), Colin, Datascope -Passport, Acutor; Fukada Denshi; Spacelabs: kabeh; Lawas Welch-Allyn: model-karo ngunci konektor luer-jinis, Criticare,; Siemens -with jinis konektor bayonet; Mindray, Goldway; ECT.

gambar model Brand kompatibel: gambaran item paket Koleksi
Y000RLA1 Philips; Colin, Datascope - Passport, Acutor; Fukada Denshi; Spacelabs: kabeh; Lawas Welch-Allyn: Model-karo ngunci konektor luer-jinis, Criticare,; Siemens - karo konektor jinis bayonet; Mindray, Goldway, Bladderless migunani Blood Pressure Cuff s, ukuran Adult Large, One-Tube, Arm jembaré min / max [cm] = 32 ~ 42cm 1 Piece / pk;

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk