Grounding Pad lan kabel

Product Name:Grounding Pad lan kabel

Brand: Medlinket

Specification:Grounding Pad. Bocah cilik, Monopolar. Kode Price: A1 / pcs, MOQ: 1box

Model:P287

Original model: 

Compatible model:Philips: V24; HP

See the table below for more product information


Detail produk

Tags Product

Ends saka kabel sing mungguh disambungake kanggo piring negatif lan instrumen electrosurgical HF, nyediakake path bali sing aman kanggo saiki electrosurgical sak elektrokauteri dhuwur-frekuensi.

1. suhu dhuwur lan tekanan uap sterilization.

2. Patient piring bali dawa kabel 4m utawa 3M, cukup dawa, kanggo njamin penak dhokter lan comfo sabar RT.

Bisa gawé kabel kanthi konektor beda kanggo cocog instrumen beda.

gambar model Brand kompatibel: gambaran item paket Koleksi
P287 - Grounding Pad. Bocah cilik, Monopolar. Kode Price: A1 / pcs, MOQ: 1box 1pcs / tas, 50bags / kothak, 8boxes / Karton

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk