Еден-парче серија ЕКГ кабел жици

Product Name:Еден-парче серија ЕКГ кабел жици

Brand: Medlinket

Specification:IEC, 10 kΩ отпорност, Snap

Model:VA035SBI

Original model: 

Compatible model:Martara геодет

See the table below for more product information


детали за производот

Тагови производ

1. Глобална занимаваат ексклузивни патент, да им помогне да се ослободи од канап.

2. Единствени нов тип електрода клип, нула притисок за да се поврзете електрода.

3. Bnanana конектор со еластична јакна, уште подобар пренос на сигналот.

4. не-отстранлив TPU обезбедува удобност и сила, без повредени на машината.

5. кабелот за податоци со антибактериско средство може да го инхибираат бактерии ефективно.

слика модел Компатибилен Бренд: Опис пакет Тип
VA035SBI Martara геодет IEC, 10 kΩ отпорност, Snap 1pcs / торба
VA021BNI Авионика (Del Mar); Custo-med; Del Mar; Ergoline; Esaote;
Biomedica; веродостојност; Innomed; Новинска; Рејнолдс; Шилер; Bionet
IEC, отпор, Банана 1pcs / торба
VA018BCI Philips (HP); Philips Медицински системи: M1770A
PageWriter 200i, M1771A PageWriter 200 M1772A PageWriter 100
IEC, 20 kΩ отпорност, Банана 1pcs / торба
VA025BAA Мортара инструмент: ЕЛИ 100, ЕЛИ 50, ELI200 Еден-парче серија ЕКГ кабел, Аха, 4.7kΩ Отпор, банана, 0,3456 KG, TPU, Кул Греј 1pc / торба
VA022BBA Шилер: AT2 Плус, АТ1, AT2, AT4, AT101, AT102;
Esaote Biomedica: P80, P80Power, P80PowerSix
Еден-парче серија ЕКГ кабел, Аха, 10 kΩ отпор, банана, 0.337KG, TPU, Кул Греј 1pc / торба
VA021BBA Авионика (Del Mar), custo-med, Del Mar, Ergoline, Esaote, Biomedica,
Фиделити, Innomed, Новинска, Рејнолдс, Шилер, Bionet
Еден-парче серија ЕКГ кабел, Аха, 10 kΩ отпор, банана, 0,4148 KG, TPU, Кул Греј 1pc / торба
VA018BCA Philips (HP); Philips Медицински системи: M1770A PageWriter 200i,
M1771A PageWriter 200 M1772A PageWriter 100
Еден-парче серија ЕКГ кабел, Аха, 20 kΩ отпор, банана, 0.4198KG, TPU, Кул Греј 1pc / торба
VA017BAA Фукуда Denshi Фукуда Denshi Autocardiner, Cardimax FX-2111 / FX-3010
/ FX-4010, FCP-2155
Еден-парче серија ЕКГ кабел, Аха, 4.7kΩ Отпор, банана, 0,3626 KG, TPU, Кул Греј 1pc / торба
VA008BBA Marquette (GEMS) Hellige: MicroSmart, MAC 500/1100 MAC 1600/1200
/1200 ST
Еден-парче серија ЕКГ кабел, Аха, 10 kΩ отпор, банана, 0.3708KG, TPU, Кул Греј 1pc / торба
VA005BBA Burdick (QUINTON): Eclipse 4, Eclipse 400, Eclipse 8, Eclipse 800, Eclipse 850,
Eclipse 850i, Eclipse Плус, Eclipse LE II Burdick со сериски број кој почнува со
1.067 или 92.304; ATRIA: ATRIA ПЛУС, ATRIA3000; Квинтон
Еден-парче серија ЕКГ кабел, Аха, 10 kΩ отпор, банана, TPU, Кул Греј, 0.4068KG, 1pc / торба
VA002BNA EK-10 Burdick: елити, елити II, Е-350, E550, E560, (1-ви генерација Eclipse LE / Леи,
со сериски број почнувајќи со 1051 година).
Еден-парче серија ЕКГ кабел, 10-LD, АХА, отпор, банана, 0,4076 KG, TPU, Кул Греј, 1pc / торба
VA001BNA Нихон Konden: ЕКГ-9620/9010/9020, ЕКГ-9022/9110/9130/9132 / ЕКГ-8420
(Освен 9320) / 1150/1250/1350 /1550 / 9010K, BIOCARE: ЕКГ-101 / 101G / 300,
ЕКГ -300G, ЕКГ-1200, ЕКГ-9803.CMICS: ЕКГ-11A, ЕКГ-11B, ЕКГ-11Д, ЕКГ-32A,
ЕКГ-32A (II), ЕКГ-120
Еден-парче серија ЕКГ кабел, Аха, отпор, банана, 0,411 кг, TPU, Кул Греј, 1pc / торба
EDG073-3AI PHILIPS, 3Ld пациентите кабел, 9ft, IEC / AAMI, тркалезна 12p> 3-LD, 1KΩ отпор, погодни за Philips LeadWires -

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи