• Медика банер_1920x720_20230825
  • 深圳CMEF邀请函 банер
  • Сензор SpO2 за еднократна употреба
  • Интелигентна прекумерна температура.Заштитен сензор SpO2
  • MED-LINKET
  • MED-LINKET
  • MED-LINKET

Избрани производи

За нас

Shenzhen Med-link Electronics Tech Co., Ltd, нова компанија со три одбори, основана во 2004 година, е посветена на кариерата на човековото здравје и специјализирана за обезбедување медицински сензори и склопови кабли со супериорен квалитет за интензивна нега и хирургија за анестезија. водечки снабдувач на решенија за медицински потрошен материјал во Кина, национално претпријатие за високо-технологија кое ги постави истражување и развој, производство, маркетинг и услуги во едно, со седиште во Шенжен, Кина.
Мед-линкет интегрира иновации, блиску до клиничката и пазарната побарувачка, успешно разви вкупно повеќе од 3.000 видови производи како што се склопови за медицински кабли, медицински…

Научи повеќе

Нов производ