• Medical sensor & cable assembly
  • Industrial design  mold manufacturing
  • 监护

Produk Artikel

  • 123123
  • 123

Tentang Kami

Shenzhen Med-linket Médis Electronics Corporation, a tilu dewan didaptarkeun parusahaan anyar nu diadegkeun dina taun 2004, geus komitmen pikeun karir kaséhatan manusa sarta husus dina méré kualitas punjul sensor médis & rakitan sambungan kabel pikeun perawatan intensif tur bedah anesthesia, éta mangrupakeun médis ngarah consumables panyadia solusi di Cina, hiji perusahaan tinggi-tech nasional nu disetél R & D, manufaktur, marketing & layanan dina hiji, headquarter na dumasar di Shenzhen, Cina.
Med-linket integrates inovasi, deukeut ka paménta klinis tur pasar, geus hasil dimekarkeun jumlah total leuwih ti 3.000 rupa produk kayaning rakitan sambungan kabel médis, médis ...

Diajar deui

Produk anyar

WhatsApp Online Chat!