• MED-LINKET
  • MED-LINKET
  • MED-LINKET
  • MED-LINKET
  • MED-LINKET

Produk Artikel

Tentang Kami

Shenzhen Med-link Electronics Tech Co., Ltd, perusahaan daptar tilu dewan anu anyar anu didirikeun taun 2004, parantos komitmen pikeun karir kaséhatan manusa sareng khusus dina nyayogikeun sénsor médis kualitas & majelis kabel pikeun perawatan intensif sareng operasi bius, nyaéta panyadia solusi konsumsi médis terkemuka di Cina, perusahaan berteknologi tinggi nasional anu netepkeun R & D, manufaktur, pamasaran & jasa dina hiji, kantor pusatna berbasis di Shenzhen, Cina.
Med-linket integrates inovasi, deukeut ka paménta klinis tur pasar, geus hasil dimekarkeun jumlah total leuwih ti 3.000 rupa produk kayaning rakitan sambungan kabel médis, médis ...

Diajar deui

Produk anyar