• MED-LINKET
  • MED-LINKET
  • MED-LINKET
  • MED-LINKET
  • MED-LINKET

Produk Artikel

Tentang Kami

Shenzhen Med-link Electronics Tech Co., Ltd, perusahaan daptar tilu dewan anu anyar anu didirikeun taun 2004, parantos komitmen pikeun karir kaséhatan manusa sareng khusus dina nyayogikeun sénsor médis kualitas & majelis kabel pikeun perawatan intensif sareng operasi bius, nyaéta panyadia solusi konsumsi médis terkemuka di Cina, perusahaan berteknologi tinggi nasional anu netepkeun R & D, manufaktur, pamasaran & jasa dina hiji, kantor pusatna berbasis di Shenzhen, Cina.
Med-linket integrates innovation, close to the clinical and market demand, has successfully developed a total amount of more than 3,000 kinds of products such as medical cable assemblies, medical…

Diajar deui

Produk anyar