• Medical sensor & cable assembly
  • Industrial design  mold manufacturing
  • 监护

Products Bintang

  • 123123
  • 123

Babagan awake dhewe

Shenzhen Med-linket Medical Electronics Corporation, sing telu Papan kadhaptar perusahaan anyar kang didegaké ing taun 2004, wis setya karir kesehatan manungsa lan specialized ing nyediakake kualitas unggul sensor medical & kumpulan kabel kanggo intensif care lan surgery joining, iku medical anjog Consumables panyedhiya solusi ing China, perusahaan dhuwur-tech nasional kang nyetel R & D, Manufaktur, marketing & layanan ing siji, markas sawijining basis ing Shenzhen, China.
Med-linket nyawiji inovasi, cedhak dikarepake Clinical lan pasar, wis kasil ngembangake jumlah total luwih saka 3.000 jinis produk kayata kumpulan kabel medical, medical ...

sinau More

Product New

Tampilan Online Chat!