• MED-LINKET
  • MED-LINKET
  • MED-LINKET
  • MED-LINKET
  • MED-LINKET

Products Bintang

Babagan awake dhewe

Shenzhen Med-link Electronics Tech Co., Ltd, perusahaan dhaptar telung dewan anyar sing didegake ing taun 2004, wis setya karo karir kesehatan manungsa lan khusus nyedhiyakake sensor medis & majelis kabel kualitas unggul kanggo perawatan intensif lan operasi anestesi. panyedhiya solusi obat-obatan medis terkemuka ing China, perusahaan teknologi tinggi nasional sing nyetel R&D, manufaktur, pemasaran & layanan dadi siji, kantor pusat sing berbasis ing Shenzhen, China.
Med-linket integrates innovation, close to the clinical and market demand, has successfully developed a total amount of more than 3,000 kinds of products such as medical cable assemblies, medical…

sinau More

Product New