• Banner i Medica_1920x720_20230825
  • 深圳CMEF邀请函 banner
  • Sensori i disponueshëm SpO2
  • Inteligjente mbi temp.Sensori mbrojtës SpO2
  • MED-LINKET
  • MED-LINKET
  • MED-LINKET

Produktet e veçuara

Rreth Nesh

Shenzhen Med-link Electronics Tech Co., Ltd, një kompani e re e listuar me tre bord, e themeluar në 2004, ka qenë e përkushtuar në karrierën e shëndetit të njeriut dhe e specializuar në ofrimin e sensorëve mjekësorë me cilësi të lartë dhe asambleve kabllore për kujdesin intensiv dhe kirurgjinë e anestezisë, është një ofrues kryesor i zgjidhjeve të materialeve harxhuese mjekësore në Kinë, një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë e cila vendos R & D, prodhimin, marketingun dhe shërbimin në një, me selinë e saj në Shenzhen të Kinës.
Med-linket integron inovacionin, afër kërkesës klinike dhe të tregut, ka zhvilluar me sukses një sasi totale prej më shumë se 3000 lloje të produkteve të tilla si montime kabllosh mjekësore, ...

Mëso më shumë

Produkt i ri