181210145309

Babagan awake dhewe

235092-1305101R258

Med-linket nyawiji inovasi, cedhak dikarepake Clinical lan pasar, wis kasil ngembangake jumlah total luwih saka 3.000 jinis produk kayata kumpulan medical kabel, sensor medical, peralatan testing medical kluwarga, peralatan kesehatan elektronik lan wis digunakake digunakake memonitor, ECG, Holter, EEG, B ultrasonik, alat janin lan peralatan liyane, angsal 25 sarana paten model lan 2 paten penemuan, kabeh produk karo hak properti intelektual sawijining.

Medlinket yakuwi ing implementasine saka iso 13485: 2003 sistem manajemen kualitas sertifikat TUV ing Jerman, kang produk sing certified dening CE certificate, FDA lan CFDA. Perusahaan ndarbeni produksi lan Manufaktur basa ing Shenzhen lan Shaoguan, lan netepake siji 100.000-kelas kapisan 

dustless workshop resik ing industri kita. Kita produk sing digawe miturut standar internasional paling anyar, lan duwe karakteristik non-keracunan, kekiatan, anti-gangguan lan comfort.

Medlinket Protestan asas layanan saka "customer pisanan". Wiwit diadegaké, iku wis darmabakti lan mudhun-kanggo-bumi, lan bisa nyedhiyani layanan OEM / ODM kanggo ketemu panjaluk customer.

Ing saiki, produk Medlinket lan solusi kesehatan wis Applied ing luwih saka 90 negara lan wilayah sak donya, lan produk wis menang puji lan dateng ing pasar internasional. Consumables Medical lan peralatan kesehatan sing uga cepet ngetik rumah sakit kondhang, puskesmas sosial, puskesmas, institusi pensiun, pusat ujian fisik lan kothak ing China.