1210150803

Taros Kami

Shenzhen Med-link Electronics Tech Co., Ltd.

alamat

Lantai ka-4 sareng ka-5, Gedong Kadua, Zona Perindustrian Hualian, Komunitas Xinshi, Jalan Dalang, Kacamatan Longhua, 518109 Shenzhen, RÉPÉPOR RÉSINA CINA

telepon

Luar negeri: (86) 755-61120085
Hotline: (86) 400-058-0755
Fax: (86) 755-61120055

jam

Senén-Jumaah: 09: 00 ~ 18: 00
Sabtu, Minggu: Ditutup

Whatsapp

+8613006656700

Hoyong Anjeun gawekeun AS?