Le eseesega i le va o su'esu'ega o le vevela o le Pa'u-lu'u ma le Esophageal/Rectal

O le vevela o le tino o se tasi lea o tali tuusaʻo i le soifua maloloina o tagata.Mai aso anamua e oo mai i le taimi nei, e mafai ona tatou faamasinoina le soifua maloloina faaletino o se tagata.Pe a faia e le tagata maʻi se taotoga faʻamaʻi poʻo le taimi o le toe faʻaleleia o le tino ma e manaʻomia faʻamatalaga saʻo o le mataʻituina o le vevela o le tino, o le a filifilia e le aufaigaluega a le fomaʻi lenei suʻega vevela paʻu o le paʻu poʻo le faʻaaogaina o le Esophageal / Rectal e fua ai le muaulu ma le lima o le tagata maʻi (paʻu ma le tino. luga) taʻitasi , Poʻo le vevela o le Esophageal / Rectal (i totonu o le tino).O le asō o le a ou ave oe e iloilo le eseesega i le va o nei fua su'ega vevela e lua.
E faapefea ona fuaina?

Su'e su'esu'e o le vevela o le pa'u e fa'aaogaina

Afai e te manaʻomia le iloa o le vevela o le lima o le tagata maʻi, e tatau ona e tuʻuina le suʻega o le vevela o le paʻu i luma o le muaulu o le maʻi poʻo totonu o le lima ma pipii i lou lima.A maeʻa ona faʻatali mo le 3-7 minute, e mafai ona maua faʻamatalaga tumau o le vevela o le maʻi.Ae e tatau ona maitauina o le vevela o le axillary e matua afaina lava i le siosiomaga i fafo.

Laasaga fa'apitoa e fa'apea:

fa'aaogaina-vevela-su'esu'e
Su'esu'ega o le vevela ole Esophage/Rectal

A e manaʻomia le iloa atili o le vevela o le tino o le tagata maʻi, o le vevela o le tino o le tino, o lona uiga, o le vevela o le Esophageal / Rectal o le a latalata i le vevela o le tino o le tino o le tagata.

E mana'omia e le aufaigaluega a le Foma'i ona lubricate muamua le su'esu'ega o le Esophageal / Rectal, ona filifili lea e fa'aofi i totonu o le Rectal, Esophageal e mata'ituina le vevela o le tino e tusa ai ma le tulaga o lo'o iai nei.A maeʻa le 3-7 minute, e mafai ona e vaʻaia faʻamaumauga o le vevela o le maʻi i luga o le mataʻitu.

Laasaga fa'apitoa e fa'apea:

fa'aaogaina-vevela-su'esu'e

E iloa e tagata uma i le tele o tulaga, o le vevela o le Esophageal / Rectal e mafai ona faʻatusalia le vevela autu o le tino.E le gata i lea, o le su'esu'ega o le vevela o le pa'u e mafai ona fa'aaoga i luga o le pa'u o le tagata ma'i, e pei o le muaulu ma lima.E ui ina sili atu le sa'o o le vevela o le sa'o nai lo le vevela o le lima, i nisi tulaga e le fa'atagaina tagata gasegase e fa'aogaina meafaigaluega e fua ai le vevela e mata'ituina ai le vevela o le tino o le tagata ma'i.

O loʻo taua i lalo o Medlinket e lua suʻesuʻega vevela paʻu-surface e lua ma suʻesuʻega vevela Esophageal / Rectal, faʻamalosi faʻatasi ma faʻafouina, faʻatulagaina suʻesuʻega vevela e lua e fetaui ma manaʻoga maketi, faʻaaogaina mea faʻapipiʻi e puipuia ai le maʻi mai le lamatiaga o le eletise;E saogalemu ma faʻatuatuaina e faʻaoga, ma puipuia lelei faʻamaʻi pipisi.

Su'e su'esu'e o le vevela o le pa'u e fa'aaogaina

Su'esu'ega vevela fa'aaoga

Tulaga lelei o oloa:

1. E mafai ona faʻaaogaina i le incubator pepe fou.

2. Fuafuaga fa'alavelave fa'alavelave ole su'esu'ega vevela

O loʻo faʻapipiʻi le suʻega i le ogatotonu o le foam.E mafai ona puipuia e le ata tifaga ma foam i tua o le oloa

Le faʻalavelaveina o le puna vevela i fafo i le taimi o le fuaina o le vevela e faʻaleleia ai le saʻo o le vevela o le suʻega i le taimi o le fuaina o le vevela.

3. O le foam pipii e lelei ma e le fa'afefe

O le foam e pipii, e mafai ona faʻaleleia le tulaga o le fuaina o le vevela, e faʻalelei ma e le faʻafefe i le paʻu, aemaise lava e le afaina ai le paʻu o pepe ma tamaiti.

Sa'o ma vave tu'uina atu o fa'amatalaga fa'aauau o le vevela o le tino: O le feso'ota'iga saogalemu ma le fa'atuatuaina e puipuia ai le vai mai le tafe atu i totonu o le feso'ota'iga, lea e fa'amalosia ai le aufaigaluega fa'afoma'i e mata'ituina ma fa'amaumau ma faia fa'amasinoga sa'o i tagata gasegase.

 Su'esu'ega o le vevela ole Esophage/Rectal

Su'esu'ega vevela fa'aaoga

Tulaga lelei

1. O le faʻalelei ma le lamolemole pito i luga mamanu e faʻapipiʻiina ma aveese faʻalelei.

2. O loʻo i ai le fua faʻatatau i le 5cm uma, ma e manino le faʻailoga, lea e faigofie ona iloa ai le loloto o le faʻaofiina.

3. Medical PVC casing, avanoa i le paʻepaʻe ma le lanumoana, faʻatasi ma le lamolemole ma le susu, faigofie ona tuʻu i totonu o le tino pe a uma ona susu.

4. Sao ma vave tuʻuina atu o faʻamaumauga faʻaauau o le vevela o le tino: O le faʻapipiʻiina atoatoa o le mamanu o le suʻega e taofia ai le suavai mai le tafe atu i totonu o le fesoʻotaʻiga, faʻamautinoa le saʻo o faitauga, ma faʻamalosia le aufaigaluega faafomaʻi e mataʻituina ma faʻamaumau ma faia faʻasalaga saʻo i luga o gasegase.

 

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Sep-07-2021