Ole mata'ituina ole SpO2 umi ole a mafua ai le mu o le pa'u?

O le SpO2 o se mea taua fa'aletino o le manava ma le ta'amilosaga.I fa'ata'ita'iga fa'afoma'i, e masani ona matou fa'aogaina su'esu'ega SpO2 e mata'ituina ai le tagata SpO2.E ui lava o le mataʻituina o le SpO2 o se auala faʻaauau le mataʻituina o le mataʻituina, e faʻaaogaina lautele i le falemaʻi.E le 100% saogalemu le fa'aoga, ma o nisi taimi e ono afaina ai le mu.

Katsuyuki Miyasaka ma isi na lipotia mai e 3 a latou mataupu o le mataʻituina o le POM i le 8 tausaga talu ai.Ona o le mata'ituina o le SpO2 umi, o le vevela o le su'esu'ega na o'o i le 70 tikeri, lea na mafua ai ona mu ma e o'o lava i le afaina o vae o le pepe fou.

1

O a tulaga e mafai ona mafua ai le mu i gasegase?

1. Pe a leaga neura peripheral o le tagata maʻi le tafe toto ma le le lelei o le paʻu, e le mafai ona aveesea le vevela o le sensor e ala i le toto masani.

2. O le nofoaga o fua e matua mafiafia, e pei o alofilima mafiafia o pepe faatoa fananau mai o latou vae e sili atu nai lo le 3.5KG, o le a mafua ai le faʻaogaina o le masini e faʻateleina ai le taʻavale o le mataʻituina, e mafua ai le tele o le vevela ma faʻateleina le lamatiaga o mu.

3. E leʻi siakiina e le aufaigaluega fomaʻi le masini ma suia le tulaga i taimi uma

I le vaʻavaʻai atu i le lamatiaga o le mu o le paʻu i luga o le pito o le sensor i le taimi o le mataʻituina o taotoga o SpO2 i le fale ma fafo, e tatau ona atiaʻe se masini SpO2 ma le saogalemu malosi ma le mataʻituina faʻaauau.Mo lenei mafuaʻaga, Medlinket ua faʻapitoa ona atiaʻe se masini SpO2 faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le vevela o le vevela ma le mataʻituina o galuega-o le Over-temp Protection SpO2 senor A maeʻa ona fesoʻotaʻi atu i le mataʻituina ma se Medlinket oximeter poʻo se uaea faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia, e mafai ona faʻamalieina le umi o le maʻi. -mataitu taimi mana'omia.

2

A oʻo i le vevela o le paʻu o le nofoaga mataʻituina o le tagata maʻi e sili atu i le 41 ° C, o le a le toe galue le senor, i le taimi lava e tasi o le moli faailoilo o le SpO2 transfer cable o le a faʻaalia se moli mumu, ma o le mataʻituina o le a tuʻuina atu se leo faʻailoga e faamanatu ai le fomaʻi. 'aufaigaluega ia faia ni faiga talafeagai ma fa'aitiitia lelei le lamatiaga o mu;

Pe a pa'ū le vevela o le paʻu o le nofoaga mataʻituina o le tagata maʻi i lalo ifo o le 41 ° C, o le a toe amata le masini ma faʻaauau ona mataʻituina faʻamatalaga SpO2, lea e le gata ina aloese mai le leiloa o masini ona o suiga faifaipea o tulaga, ae faʻaitiitia ai foi le avega i le aufaigaluega faafomaʻi.

Puipuiga o le vevela SpO2 senor

Mea e Fa'atau:

1. Mata'ituina o le vevela: O lo'o i ai se masini vevela i le pito su'esu'e, o lo'o i ai le galuega o le mata'ituina o le vevela i le lotoifale pe a uma ona fetaui ma le oximeter po'o le uaea fa'apipi'i fa'apitoa ma le mata'ituina.

2 E sili atu le mafanafana e faʻaoga: o le avanoa o le pusa masini e laʻititi ma e lelei le faʻaogaina o le ea.

3 Lelei ma faigofie: V-foliga faʻataʻitaʻiga mamanu, faʻatulagaina vave o le tulaga mataʻituina, faʻapipiʻi auʻau mamanu, fesoʻotaʻiga faigofie.

4Saogalemu mautinoa: Lelei biocompatibility, leai se latex.

5. Saʻo maualuga: Iloilo le saʻo o le SpO2 e ala i le faʻatusatusaina o suʻega kasa toto.

6. Fesoʻotaʻiga lelei: E mafai ona faʻafetaui i mataʻituina o falemaʻi, e pei o Philips, GE, Mindray, ma isi.

7 Mama, saogalemu ma tumama: mama faleaoga gaosiga ma afifiina e aloese ai mai faʻamaʻi pipisi.

Su'esu'e faitalia:

Puipuiga o le vevela SpO2 senor

Medlinket's over-temperature protection SpO2 sensor e iai ituaiga su'esu'e eseese e filifili mai ai.E tusa ai ma meafaitino, e mafai ona aofia ai le lelei o le omomi SpO2 sensor, elastic ie e le lalagaina SpO2 sensor, ma cotton lalaga SpO2 sensor.Faʻatatau i le tele o tagata, e aofia ai: tagata matutua, tamaiti, pepe, pepe fou.Le ituaiga su'esu'e talafeagai e mafai ona filifilia e tusa ai ma matagaluega eseese ma vaega o tagata.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Tes-14-2021