Pad argumentim dhe kabllo

Përshkrim i shkurtër:

Both ends of the cable are respectively connected to negative plate and HF electrosurgical instruments, providing a safe return path for electrosurgical current during high-frequency electrocautery. 1. High temperature and high pressure steam sterilization. 2. Patient return plate cable length 4M or 3M, long enough,  to ensure the doctor convenience and patient comfort. Can produce cables with different connectors to match different instruments. Image Model Compatible Brand: Item descript...


Detail Product

Produkt Tags

Të dy skajet e kabllit janë të lidhura respektivisht me pjatë negative dhe instrumente HF Electrosurgical, duke siguruar një rrugë të sigurt të kthimit për rrymë Electrosurgical gjatë electrocautery frekuencë të lartë.

1. Temperatura e lartë dhe presion të lartë sterilizimi me avull.

2. Pacienti pjatë kthimi Gjatësia kabllo 4M ose 3M, kohë të mjaftueshme, për të siguruar lehtësi mjekut dhe pacientit comfo RT.

Mund të prodhojë Kabllo me konektorë të ndryshme që të shkojë me instrumente të ndryshme.

imazh model Compatible Markë: Përshkrimi i artikullit Paketa Lloji
P287 - Argumentim Pad. Pediatrik, Monopolar. Kodi Cmimi: A1 / copë, MOQ: 1box 1pcs / qese, 50bags / kuti, 8boxes / kartoni

  • Previous:
  • Next:

  • Related Products