Kablloja e pllakës së kthimit të pacientit

Emri i produktit:Kablloja e pllakës së kthimit të pacientit
Marka:Medlinket

OEM/ODM:po
Gjatësia e telit: 4m
*Për më shumë detaje të produktit, shikoni informacionin më poshtë ose na kontaktoni drejtpërdrejt


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Markë e përputhshme: ALSA, Eschmann, BOWA, Conmed, Erbe ICC, Erbe, VIO, Velleylab, Erbe international, BOWA ARC, Velleylab non-REM

Lidhësi i instrumentit:
Lidhës i instrumentit për ESU

Lidhësi i pacientit:
Lidhës i pacientit për ESU

Përshtatës i kabllove të elektrodës së kthimit të pacientit:
Kablloja e pllakës së kthimit të pacientit

Si një prodhues profesionist i sensorëve dhe montimeve të kabllove me cilësi të ndryshme mjekësore, Med-linket është gjithashtu një nga furnizuesit kryesorë të kabllove të pllakave të kthimit të pacientëve në Kinë.Fabrika jonë është e pajisur me pajisje të avancuara dhe shumë profesionistë.Me certifikimin FDA dhe CE, mund të jeni të sigurt për të blerë produktet tona të prodhuara në Kinë me çmim të arsyeshëm.Gjithashtu, shërbimi i personalizuar OEM / ODM është gjithashtu i disponueshëm.

If you need more information, please feel free to contact us: marketing@med-linket.com.

Hot Tags:ESU,Kablloja e pllakës së kthimit të pacientit, Përshtatës i kabllove të elektrodës së kthimit të pacientit

*Deklarata: Të gjitha markat e regjistruara, emrat, modelet, etj. të shfaqura në përmbajtjen e mësipërme janë në pronësi të pronarit origjinal ose prodhuesit origjinal.Ky artikull përdoret vetëm për të ilustruar përputhshmërinë e produkteve Med-Linket.Nuk ka asnjë qëllim tjetër!Të gjitha të mësipërmet.informacioni është vetëm për referencë dhe nuk duhet të përdoret si udhëzues për punën e institucioneve mjekësore ose njësive të ngjashme.Ndryshe, çdo pasojë e shkaktuar nga kjo kompani nuk ka të bëjë me këtë kompani.

 


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme