No ke aha mākou e hoʻohana ai i nā ʻenekona EEG noninvasive e nānā i ka hohonu o ka anesthesia?He aha ke koʻikoʻi o ke kino o ka hohonu o ka anesthesia?

ʻO ka maʻamau, ʻo nā keʻena e pono e nānā i ka hohonu o ka anesthesia o nā maʻi e komo pū me ka lumi hana, ke keʻena anesthesia, ICU a me nā keʻena ʻē aʻe.

ʻIke mākou ʻo ka hohonu o ka anesthesia e hoʻopau i nā lāʻau anesthetic, e ala mālie ai ka poʻe maʻi, a hoʻonui i ka pilikia o ka anesthesia a hōʻino i ke olakino o nā maʻi ... hana, hana i kekahi psychological aka i na maʻi, a hiki i alakai i ka hoʻopiʻi maʻi a me ka hoʻopaʻapaʻa kauka-maʻi.

hoʻohana ʻole ʻia ka mea ʻike EEG non-invasive

No laila, pono mākou e nānā i ka hohonu o ka anesthesia ma o ka mīkini anesthesia, ke kaula hoʻomanawanui a me ka mea ʻike EEG non-invasive hiki ke hoʻokuʻu e hōʻoia i ka hohonu o ka anesthesia i lawa a maikaʻi paha.No laila, ʻaʻole hiki ke nānā ʻia ke koʻikoʻi o ke kino o ka nānā ʻana i ka hohonu o ka anesthesia!

1. E hoʻohana pono i ka lāʻau lapaʻau i mea e hoʻopaʻa ʻia ai ka maʻi anesthetics a hoʻemi i ka nui o ka lāʻau lapaʻau;
2. E hōʻoia i ka ʻike ʻole o ka mea maʻi i ka wā o ka hana a ʻaʻohe hoʻomanaʻo ma hope o ka hana;
3. E hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka hoʻihoʻi postoperative a hoʻopōkole i ka manawa noho ma ka lumi hoʻomaha;
4. E ho'ōla hou i ka noʻonoʻo postoperative;
5. E ho'ēmi i ka nui o ka nausea a me ka luaʻi postoperative;
6. E alakaʻi i ke ʻano o nā mea hoʻomaha i loko o ka ICU e mālama i kahi pae hoʻomaha paʻa;
7. Hoʻohana ʻia ia no ka maʻi maʻi maʻi maʻi anesthesia, hiki ke hoʻopōkole i ka manawa nānā postoperative.

Medlinket disposable noninvasive EEG sensor, ʻike ʻia hoʻi ʻo anesthesia depth EEG sensor.Hoʻokumu nui ʻia me ka pepa electrode, uea a me ka mea hoʻohui.Hoʻohana ʻia ia i ka hui pū ʻana me nā mea nānā EEG e ana i nā hōʻailona EEG no ka poʻe maʻi, e nānā i ka waiwai hohonu o ka anesthesia i ka manawa maoli, e noʻonoʻo pono i nā loli o ka hohonu o ka anesthesia i ka wā o ka hana, e hōʻoia i ke ʻano o ka mālama ʻana i ka maʻi anesthesia, e pale i ka hiki ʻana mai o nā ulia lāʻau anesthesia. , a hāʻawi i ke alakaʻi pololei no ka hoʻāla intraoperative.

hoʻohana ʻole ʻia ka mea ʻike EEG non-invasive

  • Mua:
  • Aʻe:

  • Ka manawa hoʻouna: Sep-06-2021