ʻO Medlinket's pelvic floor muscle rehabilitation probe kōkua i nā wāhine hāpai e hoʻoponopono ma hope o ka hānau ʻana

Manaʻo ka lāʻau lapaʻau o kēia wā, ʻo nā loli like ʻole o ka ʻiʻo o ka papahele pelvic i hoʻokumu ʻia e ka hāpai ʻana a me ka hānau ʻana o ka wahine he mau kumu kūʻokoʻa kūʻokoʻa no ka hoʻomau ʻole ʻana o ka mimi postpartum.ʻO ka lōʻihi o ka lua o ka hana, ka hāʻawi ʻana i nā mea hana, a me ka ʻoki perineal lateral hiki ke hoʻonui i ka pōʻino o ka papahele pelvic, hoʻonui i ka pilikia o ka maʻi, a pili i ke kino a me ka noʻonoʻo o nā wahine hāpai.ʻO ke olakino a me ka maikaʻi o ke ola.Ma muli o nā palena o ka hoʻokele waiwai, nā manaʻo kuʻuna, ka hoʻonaʻauao moʻomeheu, a me ka hilahila o ka wahine i ka mimi, ua mālama ʻole ʻia ka maʻi e nā kauka a me nā maʻi.Me ka hoʻomohala ʻana o ka hoʻokele waiwai a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka nohona o nā kānaka, nui nā pilikia olakino a me ka pilikanaka i hoʻokumu ʻia e ka maʻi.

ʻimi hoʻoponopono ʻiʻo o ka papahele pelvic

Hiki i ka hāpai ʻana a me ka hānau ʻana ke hoʻopōʻino i nā ʻiʻo o ka papahele pelvic wahine.Ua hōʻike ʻia nā haʻawina pili e hiki ke hoʻihoʻi ʻia kēia pōʻino i kekahi ʻano a hiki ke hoʻihoʻi ʻia i ka pae ma mua o ka hāpai ʻana i loko o kekahi manawa o ka postpartum.No laila, pono e nānā mau i nā ʻiʻo o ka papahele pelvic ma mua a ma hope o ka hānau ʻana no ka hoʻomaopopo ʻana i ka hoʻihoʻi ʻana o ka hana o ka ʻiʻo pelvic floor postpartum, a me ke alakaʻi ʻana i ke koho ʻana i nā hana pale a me nā hana lapaʻau e hāpai i ka hoʻihoʻi hou ʻana o ka papahele pelvic postpartum.

I kēia manawa, ʻo ke ala maʻamau i makemake ʻia no ka mālama ʻana i ka incontinence mimi ʻo ia ka hoʻoponopono hou ʻana i ka ʻiʻo o ka papahele pelvic, me ka hoʻoikaika kino o ka papahele pelvic, biofeedback a me ka hoʻoulu uila.Ma waena o lākou, ʻo ka hoʻomaʻamaʻa hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka ʻiʻo o ka papahele pelvic ke ʻano o ka hoʻoponopono hou ʻana.I mea e hoʻomaikaʻi ai i ka maikaʻi o ka lāʻau lapaʻau, ua hui pinepine ʻia me ka biofeedback therapy, hiki ke alakaʻi i nā poʻe maʻi e ʻaelike i nā ʻiʻo o ka papahele pelvic me ka pololei, a hiki ke hoʻopaʻa pū i ka ikaika a me ka ikaika o ka hoʻopaʻapaʻa ʻana o ka ʻiʻo, i mea e pono ai ka nānā ʻana i ka mea maʻi. e hoʻomaikaʻi hou aku ka papahana i ka hoʻokō.ʻO ka hoʻomaʻamaʻa hoʻoulu uila ka mea nui e hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka ʻiʻo o ka papahele pelvic, hoʻāla i kāna hana pane aʻalolo, a hoʻonui i kona anti-fatigue;hoʻomaikaʻi i ka excitability o ka ʻiʻo aʻalolo, ala aʻe i nā pūnana aʻalolo i hoʻokuʻu ʻia ma muli o ke kaomi ʻana, hoʻoikaika i ka hoʻihoʻi ʻana o ka hana o nā pūnaewele nerve, a hoʻoikaika i ka hiki ʻana o ka urethra Sphincter contraction, hoʻoikaika i ka mana urinary.

Hoʻomaopopo ʻo Medlinket i ke koʻikoʻi o ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻiʻo o ka papahele pelvic floor no nā wahine, a ua hoʻomohala kūikawā ʻo ia i kahi ʻimi hoʻolaʻa ʻiʻo o ka papahele pelvic no ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻiʻo o ka papahele pelvic.Hoʻohana pū ʻia me ka biofeedback pelvic a i ʻole nā ​​mea hoʻoulu uila e hoʻopuka i nā ʻiʻo pelvic wahine.ʻO ka hōʻailona EMG muscle lalo, i mea e hoʻokō ai i ka hopena o ka lāʻau kino.

Pehea e koho ai i kahi ʻimi hoʻoponopono hou o ka ʻiʻo pelvic floor?

Wahi a ka makemake o ka mākeke, hoʻolālā ʻo Medlinket i nā ʻano like ʻole o nā ʻiʻo hoʻolaʻa ʻana i nā ʻiʻo o ka papahele pelvic no nā maʻi like ʻole, me ke ʻano o ke apo, nā electrodes rectal sliced, a me nā electrodes vaginal sliced, i kūpono i nā hui like ʻole.

1. Ring-shaped, slice-type rectal electrode, he mea liʻiliʻi a nani ka huahana, kūpono i nā maʻi kāne a me nā maʻi wahine me ka ʻike ʻole o ke ola kino.

2. ʻĀpana liʻiliʻi liʻiliʻi liʻiliʻi electrode, me ka hoʻolālā ʻana o ka ʻili curved, maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe a disinfect, kūpono i nā maʻi wahine.

3. Hiki i nā electrodes vaginal nui a me nā ʻāpana electrode pads ke hoʻoikaika i nā ʻiʻo ʻiʻo hou aʻe, i kūpono i nā wahine maʻi me ka hoʻomaha hoʻomaha ʻana o ka papahele pelvic.

ʻimi hoʻoponopono ʻiʻo o ka papahele pelvic

Nā hiʻohiʻona o Medlinket's pelvic floor muscle rehabilitation probe:

1. Hoʻokahi manawa hoʻokahi hoʻohana maʻi e pale aku i ka maʻi cross-infection;

2. ʻAʻole hiki i ka lima i hana ʻia me nā mea ʻili palupalu ke waiho maʻalahi a lawe i waho i ka electrode, akā hiki ke hoʻopaʻa maʻalahi i ke koʻokoʻo a kokoke i ka ʻili i ka wā e hoʻohana ai, e pale ana i ka pilikino a pale i ka hilahila;

3. ʻO ka pepa electrode ʻāpana nui, ʻoi aku ka nui o ka hoʻopili ʻana, ʻoi aku ka paʻa o ka hōʻailona hōʻailona;

4. Hoʻohui pū ʻia ka electrode me kahi ʻili maʻemaʻe, kahi e hoʻonui ai i ka hōʻoluʻolu;

5. ʻO ka hoʻolālā hoʻohui pūnāwai lei aliʻi e ʻoi aku ka hilinaʻi a paʻa i ka pilina.

 

  • Mua:
  • Aʻe:

  • Ka manawa hoʻouna: Nov-10-2021