Meksa perban Interconnect Tubing

Product Name:Meksa perban Interconnect Tubing

Brand: Medlinket

Specification:Pressure Cuff Interconnect Tubing, Single tube,5ft.1.5M,

Model:YA25A06-05

Original model: 

Compatible model:Connects all sizes of Philips’ reusable and disposable adult and pediatric NIBP cuffs to the monitor.

See the table below for more product information


Detail produk

Tags Product

Air Hose Konektor (Cuff sisih)

• selang konektor Air Ngonversi selang online kanggo nggunakake cuffs meksa getih

• Macem-macem lan manéka gaya

• cara Ekonomi kanggo standar alat meksa getih saindhenging fasilitas Panjenengan.

gambar model Brand kompatibel: gambaran item paket Koleksi
YA25A06-05 Nyambung kabeh ukuran saka Philips 'migunani lan nganggo diwasa lan NIBP pediatric cuffs kanggo monitor. Gunakake karo diwasa lan pediatric cuffs mung. Bisa ora BE digunakake WITH neonatal cuffs. Usewith kabeh model Philips kajaba A1 / A3 Meksa perban Interconnect Tubing, tabung Single, 5ft.1.5M, 6.0 plug Air> jinis Bayonet, sampurna Pas for5082-184 konektor perban -

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk