Medlinket Adult Finger Clip Oximetry Probe, en stor hjelper for helsepersonell!

Den viktige rollen til oksymetri i klinisk overvåking

Under klinisk overvåking er rettidig evaluering av oksygenmetningsstatus, forståelse av kroppens oksygeneringsfunksjon og tidlig påvisning av hypoksemi tilstrekkelig for å forbedre sikkerheten til anestesi og kritisk syke pasienter;tidlig påvisning av SpO2-fall kan effektivt redusere den uventede dødeligheten i de perioperative og akutte periodene.

7a81b59177a2f3b24999501f9f06b5e_副本_副本

Derfor, som en blodoksygensonde som forbinder kroppen og overvåkingsutstyr, er nøyaktig overvåking av oksygenmetning avgjørende og gir en sterk støtte for å sikre pasientsikkerhet.

Hvordan velge riktig fingerklipsprobe?

I overvåkingsprosessen er fiksering eller ikke av sonden også et av elementene som må tas hensyn til i klinisk arbeid.Den vanlige fingerklipsproben brukes ofte i klinisk praksis, men på grunn av symptomene på kritiske pasienters bevisstløshet eller irritabilitet, kan sonden lett løsnes, løsnes eller til og med skades, noe som ikke bare påvirker overvåkingsresultatene, men også øker arbeidsbelastningen for klinisk behandling.

Medlinkets oksygensonde for voksne fingerklemmer er ergonomisk utformet for å være komfortabel og fast og ikke lett å løsne, noe som reduserer belastningen på helsepersonell og pasientens ubehag, noe som er en god løsning på dette problemet.

f19cd45a7458ea2c029736e2ac138e2_副本_副本

Medlinket produserer fingerklipsoksymetriprober for voksne, pulsoksymetriprober som måler oksygenmetning ved hjelp av den fotoelektriske volumetriske sporingsmetoden, som er basert på prinsippet om at mengden lys som absorberes av arterielt blod varierer med pulseringen av arterien.De har de betydelige fordelene ved å være ikke-invasive, enkle å betjene, og kan være kontinuerlige i sanntid, og kan reflektere oksygeneringen av pasientens blod på en rettidig og følsom måte.

cb7ef355623effd22918a00787b8f60_副本_副本

Medlinket voksen fingerklemme oksygensonde funksjoner:

1. Elastisk silikonprobe, fallbestandig, ripebestandig og lengre levetid.

2. Sømløs design av silikonputen til den fotoelektriske sensoren og skallet, ingen støvavsetning, lettere å rengjøre.

3.ergonomisk design, mer passende fingre, mer behagelig å bruke.

4. begge sider og bak med skyggelegging struktur design, redusere omgivelseslys interferens, blod oksygen overvåking mer nøyaktig.

 

  • Tidligere:
  • Neste:

  • Innleggstid: 14. juli 2021