ʻO Medlinket Adult Finger Clip Oximetry Probe, he mea kōkua maikaʻi loa no nā limahana mālama olakino!

ʻO ka hana koʻikoʻi o ka oximetry i ka nānā kino

I ka wā o ka nānā ʻana i ke kino, ʻo ka loiloi manawa kūpono o ke kūlana o ka oxygen saturation, ka hoʻomaopopo ʻana i ka hana oxygenation o ke kino a me ka ʻike mua ʻana o ka hypoxemia ua lawa ia e hoʻomaikaʻi i ka palekana o ka anesthesia a me nā maʻi maʻi koʻikoʻi;ʻO ka ʻike mua ʻana o ka hāʻule ʻana o SpO2 hiki ke hōʻemi maikaʻi i ka make i manaʻo ʻole ʻia i ka wā perioperative a me nā manawa koʻikoʻi.

7a81b59177a2f3b24999501f9f06b5e_副本_副本

No laila, ma ke ʻano he koko oxygen probe e hoʻopili ana i ke kino a me nā lako nānā, pono ka nānā pono ʻana i ka saturation oxygen a hāʻawi i ke kākoʻo ikaika e hōʻoia i ka palekana o ka maʻi.

Pehea e koho ai i ka ʻōkuhi manamana lima kūpono?

Ma ke kaʻina hana nānā, ʻo ka hoʻopaʻa ʻana a ʻaʻole paha o ka probe kekahi o nā mea e pono e nānā ʻia i ka hana lapaʻau.Hoʻohana maʻamau ka probe finger clip i ka hana lapaʻau, akā ma muli o nā hōʻailona o ka ʻike ʻole a i ʻole ka huhū o ka poʻe maʻi, hiki ke maʻalahi ke hoʻokuʻu ʻia, wehe ʻia a pōʻino paha, ʻaʻole ia e hoʻopilikia wale i nā hopena nānā, akā hoʻonui pū i ka hana. no ka mālama kino.

Hoʻolālā ʻia ʻo Medlinket's adult finger clip oxygen probe e ʻoluʻolu a paʻa a ʻaʻole maʻalahi e hemo, e hōʻemi ana i ke kaumaha o nā limahana mālama ola a me ka ʻeha o ka maʻi, ʻo ia ka hopena maikaʻi i kēia pilikia.

f19cd45a7458ea2c029736e2ac138e2_副本_副本

Hoʻopuka ʻo Medlinket i nā probes oximetry manamana lima makua, pulse oximetry probes e ana ana i ka saturation oxygen me ka hoʻohana ʻana i ke ʻano photoelectric volumetric tracing, i hoʻokumu ʻia ma ke kumu o ka nui o ke kukui i hoʻomoʻa ʻia e ke koko arterial e like me ka pulsation o ke aʻa.Loaʻa iā lākou nā pōmaikaʻi koʻikoʻi o ka non-invasive, maʻalahi e hana, a hiki ke hoʻomau i ka manawa maoli, a hiki ke hōʻike i ka oxygenation o ke koko o ka mea maʻi i ka manawa kūpono a me ka maʻalahi.

cb7ef355623effd22918a00787b8f60_副本_副本

Nā hiʻohiʻona o ka Medlinket finger clip oxygen probe hiʻohiʻona:

1. Elastic silicone probe, hāʻule kūpaʻa, scratch resistant a me ka lōʻihi o ke ola lawelawe.

2.Seamless hoʻolālā o ka silicone pad o ka photoelectric sensor a me ka pūpū,ʻaʻohe lepo deposition, maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe.

3.ergonomic hoʻolālā, ʻoi aku ka maikaʻi o nā manamana lima, ʻoi aku ka ʻoluʻolu e hoʻohana.

4.ʻaoʻao ʻelua a me hope me ka hoʻolālā ʻana i ka shading structure, e hoʻemi i ka hoʻopili ʻana i ka māmā ambient, ʻoi aku ka pololei o ka nānā ʻana i ka oxygen koko.

 

  • Mua:
  • Aʻe:

  • Ka manawa hoʻouna: Iulai-14-2021