O fa'ama'i pipisi ua leva ona avea ma mafua'aga tele o le fa'ama'i ma le oti i tamaiti i lalo o le lima tausaga.

Ole Oximeter,sphygmomanometer,ear thermometer and grounding pad su'esu'e tuto'atasi & atia'e e Shenzhen Med-linket Corp. na pasia ma le manuia su'ega a le EU CE ma maua tusipasi EC.O lona uiga o lenei fa'asologa o oloa a Med-linket na maua atoatoa le fa'atauaina o maketi a Europa, ma fa'atasi ai ma lo tatou fa'atumauina pea tulaga maualuga ma fa'atekonolosi manatu autu, Med-linket fa'alautele atili lana maketi fa'avaomalo.

Vaega ole CE tusipasi

O oloa na pasia le CE certification i lenei taimi

I le tele o tausaga o fa'avaeina Med-linket, o fa'asologa uma oa tatou oloa na maua fa'amaonia mai le FDA, CFDA, CE, FCC, Anvisa & FMA ma o la tatou pisinisi e salalau atu i le silia ma le 90 atunu'u & itulagi i le lalolagi atoa.

Va'ai i luma, Med-linket o le a fa'apitoa i taimi uma i mea faigaluega fa'afoma'i ma tulaga maualuga & tekonolosi ma aumai le tele o tagata i le lalolagi atoa ma auaunaga faigofie mai Med-linket.Fa'afaigofie le aufaigaluega faafoma'i, soifua maloloina tagata.Faʻatasi ma Med-linket, naʻo mo i matou e sili atu.

Faitauga Faalautele

Sei o tatou iloa po o le a le "CE certification" e fa'amautu

O le amataga o le CE

O le Igilisi o le Iuni a Europa EUROPEAN COMMUNITY ua faapuupuuina i le EC, aua o le EUROPEAN COMMUNITY o le CE mo le faapuupuuina i gagana a le tele o atunuu i totonu o Europa Community, o le mea lea na latou suia ai le EC i le CE.

Le taua ole faailoga CE

O le faailoga CE o loʻo faʻaalia ai o le oloa e fetaui ma se faasologa o manaʻoga o Europa mo le saogalemu, soifua maloloina, puipuiga o le siosiomaga, tumama ma le puipuiga o tagata faatau i Europa ma ua manatu o se tusifolau mo tagata gaosi oloa e tatala ma ulufale i maketi Europa.

I le maketi a le EU, o le CE o se faailoga faʻamaonia faʻamaonia, e tusa lava po o a oloa na gaosia e sui o le Iuni a Europa, poʻo oloa mai isi atunuʻu, afai e te manaʻo e faʻamaonia le faʻasalalau saoloto o au oloa i le maketi a le EU, o lona uiga e tatau ona faʻailoga le logo CE i. fa'atau atu au oloa i atunu'u o le EU ma e le mana'omia le fa'amalieina o mana'oga o atunu'u ta'itasi, ma iloa ai le fa'asalalau fua o oloa i atunu'u o le EU.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Apr-17-2017