Sonda e temperaturës e përputhshme Biolight

Emri i produktit:Sonda e temperaturës e përputhshme Biolight
Marka:Medlinket
Personi i aplikueshëm:Të rritur, pediatër
Kodi i porosisë:W0113A,W0113B,W0113C,W0113D,W0113G,W0001E
OEM/ODM:po
*Për më shumë detaje të produktit, shikoni informacionin më poshtë ose na kontaktoni drejtpërdrejt


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Avantazhi i produktit
★ Prodhuar me sensor të temperaturës me cilësi të lartë, matje e saktë (25~45℃, saktësi ±0.1℃), përgjigje e shpejtë;
★ Ka një gamë të gjerë aplikimesh dhe mund të përdoret për pacientët e rritur, pediatrikë dhe neonatalë;
★ Pa latex, biokompatibilitet i mirë, pa alergji ndaj trupit të njeriut.

Fusha e Aplikimit
Mund të përdoret me një monitor me shumë parametra për të transmetuar sinjalin e temperaturës së pacientit.

Parametri i produktit
兼容宝莱特W0113系列新品彩页_800宽

Markë e përputhshme Seritë Biolight A (A2/A3/A5/A6/A8), seritë Q (Q3/Q4/Q5/Q6/Q7)
Foto Kodi i porosisë OEM# Specifikim
A W0113A 15-031-0005 2 kunja, sipërfaqja e lëkurës së të rriturve, 10 këmbë
B W0113B 15-031-0012 2 kunja, rektal/ezofageal i të rriturve, 10 këmbë
C W0113C / 2 pin, Pediatri Skin-sipërfaqja, 10ft
D W0113D / 2 pin, Pediatrike Rektale/Ezofageale, 10ft
E W0113G / Kablloja e përshtatësit të temperaturës, 8,2 ft (2,5 m)
F W0001E 8001642 Sonda e disponueshme e temperaturës Sipërfaqja e lëkurës, 32 inç, 24 copë/kuti

Si një prodhues profesionist i sensorëve dhe montimeve të kabllove mjekësore cilësore të ndryshme, Med-linket është gjithashtu një nga furnizuesit kryesorë të SpO2, temperatura, EEG, EKG, presioni i gjakut, EtCO2, produkte elektrokirurgjike me frekuencë të lartë etj. Fabrika jonë është e pajisur me pajisje të avancuara dhe me shumë profesionistë.Me certifikimin FDA dhe CE, mund të jeni të sigurt për të blerë produktet tona të prodhuara në Kinë me çmim të arsyeshëm.Gjithashtu, shërbimi i personalizuar OEM / ODM është gjithashtu i disponueshëm.
If you need more information, please feel free to contact us: marketing@med-linket.com.

Hot Tags:Sonda e temperaturës, Sondat e temperaturës të ripërdorshme,Sondat e temperaturës të disponueshme

Deklarata: Të gjitha markat e regjistruara, emrat, modelet, etj. të shfaqura në përmbajtjen e mësipërme janë në pronësi të pronarit origjinal ose prodhuesit origjinal.Ky artikull përdoret vetëm për të ilustruar përputhshmërinë e produkteve Med-Linket.Nuk ka asnjë qëllim tjetër!Të gjitha të mësipërmet.informacioni është vetëm për referencë dhe nuk duhet të përdoret si udhëzues për punën e institucioneve mjekësore ose njësive të ngjashme.Ndryshe, çdo pasojë e shkaktuar nga kjo kompani nuk ka të bëjë me këtë kompani.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme