Uaea Fa'asu'esu'e tafe

O le Anycubic Kobra o se tasi lea o lomitusi 3D fou e lima o loʻo faʻalauiloaina e Anycubic i le faaiuga o Mati 2022. O lomitusi fou FDM e oʻo mai ma se lisi umi o mea manaia. Amata i le faʻaogaina o le moega i luga o le upega tafaʻilagi, moega lolomi maneta ma faʻaulu tuusaʻo, alu malosi Kobra. .
I le tepa muamua, o le gaosiga o elemene taʻitasi e foliga mai i luga. Ae paga lea, o se vaʻaiga vavalalata e faʻaalia ai o nisi vaega o le lomitusi 3D e mafai ona faʻaogaina nisi faʻaleleia iinei ma iina.
I le avea ai ma sui o le Anycubic Viper, o le Kobra o loʻo i ai se laʻititi laʻititi o le mamanu ae toetoe lava a tutusa le tele o foliga. O loʻo faʻaaogaina masini faʻaogaina iinei, nai lo le faʻatulagaina o le moega mata e ala i se uta uta faʻapipiʻiina foi i le Kobra Max.The extruder e tu sa'o foi i luga a'e o le pito vevela o le Anycubic Kobra.
Anycubic Kobra e vave ona faʻapipiʻi. Ina ia faia lenei mea, faʻapipiʻi le ala faʻaofuofu i le faʻavae, ona mafai lea ona faʻapipiʻi le lau ma le filament roll holder. A uma ona faia ni fesoʻotaʻiga uaea, ua sauni le lomitusi 3D e faʻaoga.
O mea faigaluega uma mo le faʻapotopotoga o loʻo aofia i totonu o le afifi. E aofia ai foʻi mea faʻaoga e pei o mea faʻapipiʻi, faʻaoga faʻaoga ma isi mea faigaluega faʻaleleia.
O le microSD card o loʻo i ai o loʻo i ai faila faʻataʻitaʻiga faʻapea foʻi ma nisi o faila faʻatulagaina mo Cura, lea e mafai ai ona vave tuʻufaʻatasia ma faʻatagaina se faʻataʻitaʻiga muamua. I le faagasologa o le iloiloga, na matou matauina ai o nisi tulaga e manaʻomia pea ona faʻafetaui i lenei lomitusi 3D.
Top 10 Laptop Multimedia, Tala Fa'asalalau Tele, Ta'aloga, Ta'aloga Tau Tupe, Ta'aloga Mama, Pisinisi, Ofisa o le Tala Fa'atatau o Tupe, Falefaigaluega, Lautusi, Ultrabook, Chromebook
I le tepa muamua, o le uaea i lalo o le faavae iunite faavaa foliga neat.The pule laupapa o loʻo tuʻuina i totonu o se fale palasitika.Toeitiiti lava ua tuufaatasia uma uaea i se mafiafia uaea loom.O se kilipa uaea e aofia ai e puipuia lenei uaea harness e plug i le V. -slot alumini extrusion.O le faafitauli muamua lea na matou feagai.
O kilipa uaea e faigata ona faʻafesoʻotaʻi ma faʻapipiʻi ia uaea. O le vaʻavaʻai i uaea o loʻo faʻapipiʻi i faʻamau faʻailoga na faʻaalia ai foi se mea matou te le fiafia e vaʻaia. , o le solder vaivai o le a amata ona tafe, o lona uiga o le a le toe i ai se fesoʻotaʻiga eletise lelei.
Anycubic Kobra e faʻaaogaina le laupapa tutusa e pei o le Kobra Max.The Trigorilla Pro A V1.0.4 laupapa o se Anycubic atinaʻe ma o le mea e leaga ai e ofoina atu ni nai faʻaleleia filifiliga ona o le tele o fesoʻotaʻiga faʻapitoa.
O le HDSC hc32f460 o loʻo faʻaaogaina e pei o se microcontroller i luga o le laupapa. O se puʻupuʻu 32-bit ma le Cortex-M4 core o loʻo galue i le 200 MHz. O le mea lea, Anycubic Kobra e lava le mana faʻapitoa.
O le faʻavaa o le Anycubic Kobra e faia i le V-slot aluminum profiles. O iinei, o le fausiaina o le lomitusi 3D e matua faʻavae lava. faia i palasitika.
O le Z axis o loʻo faʻauluina i le tasi itu. Ae ui i lea, o le mamanu tetee o loʻo mautu. E seasea lava i lalo. O nisi vaega palasitika e puipuia vaega e pei o pulleys poʻo afi.
Anycubic Kobra e mafai ona pulea e ala i le pa'i pa'i po'o le USB interface.O le touchscreen e tutusa ma le Kobra Max model.O lea, na'o le fa'atonuga fa'atonuga o lo'o maua iinei fo'i. E le gata i le fa'avasegaina o le moega, muamua le fa'avevela ma le sui filament, o le lisi pu'upu'u. e le ofoina atu le tele o filifiliga. I le taimi o le lolomiina, na o le lolomiina o le saoasaoa, vevela ma le saoasaoa ili e mafai ona pulea.
Anycubic Kobra e maua ai le faʻatinoga mautu, ae e le o faʻamalieina i itu uma. Ae ui i lea, o le tele o mataupu lelei lolomi e mafai ona faʻatatau i le faʻailoga le lelei o Cura na saunia e Anycubic. e fai si vave.
O le faavae lolomi fa'apipi'i fa'amaneta o lo'o i ai le PEI-coated spring steel sheet.PEI o se polymer lea e pipii lelei ai isi palasitika pe a fa'avevela. A mae'a le mea lolomi ma le ipu malulu, e le toe pipii le mea i le ipu. Anycubic Kobra's moega lolomi faʻapipiʻi saogalemu i luga o le taavale. O le mea lea e le mafai ai ona fetuunai ma le lima le moega lolomi. Nai lo lena, o loʻo faʻaogaina e le lomitusi 3D le moega mata mo le faʻatulagaina e ala i le faʻaogaina o masini. i ni nai laasaga.
A maeʻa le lua-minute mafanafana, o le vevela o le moega lolomi sa tutusa lelei. I le seti 60 °C (140 °F), o le maualuga maualuga o le vevela o le 67 °C (~153 °F) ma le vevela maualalo o le. 58.4 °C (~ 137 °F) .Ae ui i lea, e leai ni vaega tetele i lalo ole vevela fa'atatau.
A maeʻa le lolomiina, e mafai ona faigofie ona aveese le mea faʻapipiʻi mai le uʻamea uʻamea tautotogo. Piʻu laiti i totonu o le laupepa uʻamea tautotogo e masani ona faʻamalolo le mea lolomi.
O le pito vevela ma le extruder o se Titan style drive direct combination.O le faʻafesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi i le va o le filament ma le uili fesiitaiga e mafai ona fetuutuunai e ala i se mūmū mataʻina dial.Below o se pito vevela saʻo tulaga masani. E i ai pea se liner PTFE i le sone vevela ma o lea e le talafeagai mo le maualuga o le vevela i luga aʻe o le 250 °C (482 °F). Faʻataʻamilo i lenei vevela, Teflon (faʻapitoa foi o Teflon) e amata ona tuʻuina atu ausa oona. , feula le ea mai tua agai i le mea lolomi e ala i nozzles.O loo i ai foi se inductive proximity sensor i luga o le ulu lolomi.O lenei e fuafua le mamao i le moega lolomi.E lava lelei mo galuega tauave moega-leveling.
Faʻalagolago i meafaigaluega faʻaaogaina, o le maualuga o le tafe mo le vevela vevela e laʻititi laʻititi, ae e lava mo le saoasaoa lolomi faʻamaonia. O le sone liusuavai e laʻititi tele ona o le PTFE lining ma pupuu faʻavevela poloka. Mai le manaʻomia 12 mm³ / s fa'aitiitia le tafe o le tafe ma sili atu i le 16 mm³ / s o le tafe o le filament e pa'u. I le tafe o le 16 mm³ / s, o le saoasaoa lolomi e mafai (0.2 mm le maualuga ma le 0.44 mm extrusion lautele) o le 182 mm / s. O lea, Anycubic faʻamaonia saʻo le maualuga o le lolomi lolomi o le 180 mm / sA 3D lomitusi e mafai ona e faʻatuatuaina i lenei saoasaoa. I a matou suʻega moni e oʻo atu i le 150 mm / s, sa na o ni faaletonu laiti. E le mafai ona iloa le leiloa iinei.
Anycubic Kobra e maua ai le lelei lolomi lelei.Ae ui i lea, o le Cura profiles e sau ma 3D lomitusi e mafai ona faʻaleleia i nisi o nofoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le toe faʻaleleia o tulaga e foliga mai e manaʻomia le faʻaleleia. .E le mafai e le faitotoʻa poʻo le kivi ona gaoioi.O le faʻatupuina o le overhang e oʻo atu i le 50 °. I le faʻaopoopoga i lenei mea, o le mea e faʻamafanafanaina ai le masini lomitusi 3D e le mafai ona faʻamafanafanaina le palasitika extruded i le taimi.
O le saʻo saʻo o le Kobra e matua lelei lava. E le mafai ona iloa suiga o le sili atu i le 0.4 mm. Aemaise lava, e taua le faʻamaonia o le saʻo o le extrusion o le lomitusi 3D e maualuga tele. faapalepale mo puipui manifinifi.
I le faʻataʻitaʻiga, e leai se tasi o suʻega suʻega na le manuia. Anycubic Kobra e toe faʻaleleia lelei fausaga faʻaletino. O meafaitino e mafua mai i le vibrations e naʻo le vaʻaia faʻafuaseʻi, pe afai ei ai. o uili taavale ma gears i le Bowden extruder o loʻo taofiofia e le faʻaogaina o le PTFE tubing, o loʻo faʻaalia iinei.O lenei mea e maua ai se mamanu manino i luga o laina saʻo umi.
O le tapuni vevela o le Anycubic Kobra e galue lelei. Afai e ese le tuputupu aʻe o le vevela nai lo le mea e tatau ai, o le pito vevela ma le moega lolomi vevela e tapunia. poʻo elemene faʻavevela. Matou te faʻataʻitaʻiina lenei mea e ala i le faʻaogaina o le ea vevela poʻo se ie malulu e pulea ai le vevela o le moega lolomi ma filament nozzles, faʻapea foʻi ma le faʻapuupuu poʻo le vavaeina o thermistors i luga o le pito vevela ma le moega vevela mai le motherboard.
I le isi itu, o le puipuiga o le paneta e le mafai ona siakiina i luga o vaega uma o le Anycubic Kobra, o le mea e leaga ai. E le o le x-axis poʻo le pito vevela e iai se fesoʻotaʻiga o le eleele. e fai si maualalo.
O le masini lomitusi Anycubic Kobra 3D e galue filemu. Pe a seti le saoasaoa lolomi i lalo ole 60 mm / s, o le tele o tagata fiafia e malemo ai le uila afi. Ona, o le tele o le lomitusi e tusa ma le 40 dB (A). e oo atu i le 50 dB(A) mai le mita (pe tusa ma le 3.3 futu) le mamao e fa'aaoga ai le mita maualuga leo Voltcraft SL-10.
E fetaui ma le fale o loʻo tatala, o le manogi o palasitika liusua e salalau i totonu o le potu. I le taimi muamua, na matou matauina o le pepa mageta i luga o le moega lolomi sa i ai foi se manogi malosi pe a vevela. Ae ui i lea, ina ua mavae sina taimi, na mou atu le manogi leaga.
Matou te faʻaaogaina le Voltcraft SEM6000 e fua ai le faʻaaogaina o le malosi i le taimi o le lolomiina o le 3DBenchy. I le naʻo le lua minute o le faʻamafanafanaina o le moega lolomi, na maua ai e le lomitusi 3D se mana maualuga o le 272 watts. A o faʻatuputeleina le vevela, e faʻapea foʻi le tetee o le ipu faʻamafanafana, lea. o lona uiga e mafai ona faʻaitiitia le malosi. I le faagasologa o le lolomiina, o le Anycubic Kobra e manaʻomia le averesi o watts 118. O se taunuuga, o le faʻaaogaina o le eletise e sili atu le maualuga nai lo faʻaiʻuga na maua i le Artillery Genius ma le Wizmaker P1 lomitusi o le tutusa tele.
O le faʻaogaina o le malosi o loʻo faʻaalia iinei o loʻo faʻaalia ai le aafiaga manino o le faʻateleina o le maualuga o le mea ma le faʻamafanafanaina o le saoasaoa o le ili i luga o le manaʻoga malosi. O le taimi lava e alu ai le ili i le ulu lolomi pe a maeʻa le vaega muamua, o nisi vevela e feula ese mai le moega lolomi, lea e tatau ona toe faʻamafanafanaina. lolomi fa'alumaina moega e mafai ona fesoasoani e fa'aitiitia mana'oga malosi lomitusi 3D. I le fa'aopoopoga i lenei, e mafai ona fa'aoga pads fa'apipi'i fa'apipi'i mo lea fa'amoemoe.
Mafaufau i le lelei o le lolomiga, o le Anycubic Kobra taugofie e mata-mata.O le faila faʻatulagaina Cura o loʻo i ai nei e maua ai se amataga faigofie, ae o loʻo manaʻomia pea se faʻaleleia.
O le faitioga moni o lomitusi 3D e faatatau i uaea tinned i le sikulima terminals ma le tele o vaega palasitika o loo siomia ai le lomitusi. fa'atasi ai ma vaega palasitika.Ae ui i lea, o le fa'afitauli lava e tasi e tupu mai i uaea ma uaea pa'ia. 'au'aunaga i taimi uma. E tatau ona fa'amau uma fa'amau fa'amau ma siaki uaea pe fa'aleagaina.
O le fa'atinoga a le Anycubic Kobra e fetaui ma le tau. E ono maualuga le lolomi lolomi e fa'afiafiaina ai fo'i le lomitusi i tagata fa'apolofesa.
O le mea tatou te fiafia faapitoa iinei o le Anycubic Kobra e mafai ona faʻatutu vave. O le moega lolomi e faʻavasegaina e le tagata lava ia ma e manaʻomia sina fetuunaiga i le faʻailoga Cura tuʻuina atu e ese mai le toe faʻafoʻiina. e oso vave i le lomitusi 3D.
Anycubic ofo atu le Anycubic Kobra i totonu o lona faleoloa, e amata ile €279 ($281), fa'atasi ai ma le felauaiga mai Europa po'o US faleteuoloa. Afai e te lesitala i le nusipepa imeli a Anycubic, e mafai ona e fa'asaoina se €20 faaopoopo ($20) fa'atasi ai ma le code POP20.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Iuni-30-2022