Sensori i rrjedhës së disponueshme

Emri i produktit:Sensori i rrjedhës së disponueshme
Marka:Medlinket
Marka e përputhshme:HAMILTON-C6/S1/G5/C3/C2/C1/T1/MR1,GALILEO,RAPHAEL
Kodi i porosisë:FT800
Specifikim:Gjatësia: 1,88 m, OD 15 mm
*Për më shumë detaje të produktit, shikoni informacionin më poshtë ose na kontaktoni drejtpërdrejt


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Avantazhi i produktit:
1. Matni me saktësi të dhënat e rrjedhës proksimale dhe presionit të pacientit për të vlerësuar më mirë gjendjen e mushkërive të pacientit;
2. Përdorimi i vetëm i pacientit për të parandaluar infeksionin e kryqëzuar;
3. Identifikimi i qartë i shigjetës së rrjedhës dhe dallimi i ngjyrave, më i lehtë për t'u identifikuar dhe përdorur;
4. Biokompatibilitet i mirë, pa latex, shmang reaksionet alergjike ndaj pacientëve.

Fusha e Aplikimit:
Përdoret me një ventilator të përshtatshëm për të matur të dhënat e rrjedhës së pacientit dhe presionit proksimal.

Parametri i produktit:

Modele të pajtueshme

HAMILTON-C6/S1/G5/C3/C2/C1/T1/MR1,GALILEO, RAPHAEL

Markë

Medlinket

Kodi i porosisë

FT800

Specifikim

Gjatësia: 1,88 m, OD 15 mm

Kodi origjinal

281637/05

Pesha

59 g/pc

Paketimi

10 copë / kuti

Per njerezit

Të rriturit, Fëmijët

Si një prodhues profesionist i sensorëve të ndryshëm mjekësorë cilësorë dhe asambleve kabllore, Med-linket është gjithashtu një nga furnizuesit kryesorë të sensorëve SpO2 të ripërdorshëm në Kinë.Fabrika jonë është e pajisur me pajisje të avancuara dhe shumë profesionistë.Me certifikimin FDA dhe CE, mund të jeni të sigurt për të blerë produktet tona të prodhuara në Kinë me çmim të arsyeshëm.Gjithashtu, shërbimi i personalizuar OEM / ODM është gjithashtu i disponueshëm.
If you need more information, please feel free to contact us: marketing@med-linket.com.

*Mohimi i përgjegjësisë: Të gjitha markat e regjistruara, emrat e produkteve, modelet, etj. të paraqitura në përmbajtjet e mësipërme janë në pronësi të mbajtësit origjinal ose prodhuesit origjinal.Kjo përdoret vetëm për të shpjeguar përputhshmërinë e produkteve MED-LINKET, dhe asgjë tjetër!I gjithë informacioni i mësipërm është vetëm për referencë dhe nuk duhet të përdoret si një udhëzues pune për institucionet mjekësore ose njësitë përkatëse.Përndryshe, çdo pasojë do të jetë e parëndësishme për kompaninë. 

Hot Tags:Sensori i rrjedhës së disponueshme, Sensori i rrjedhës,E disponueshme për të rritur dhe fëmijë

 


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme