Milari pangawasan jero anu leres? Pakai sensor EEG Non-invasif ogé kedah langkung mangpaat ~

Konci pikeun ngabius sareng ICU nyaéta ngawaskeun jero anesthesia. Kumaha urang tiasa ngahontal pangawasan jero anesthesia anu pas? Salian kabutuhan anestesiologi anu berpengalaman, monitor jero anestésiologis sareng sensor EEG anu teu invasif anu dianggo kalayan monitor bius ogé kedah langkung kuat.

Pakai sensor EEG Non-invasi

Pakai sensor EEG Non-invasi 

Kami terang yén jero anesthesia nyaéta tingkat anu awakna dihambat ku kombinasi anesthesia sareng stimulasi dina awak. Salaku intensitas anesthesia sareng stimulasi naékna sareng turun, jero bius ngarobih saluyu.

Ngawaskeun jero anesthesia kantos janten perhatian anesthesiologists. Teuing deet atanapi jero teuing bakal nyababkeun fisik atanapi méntal ngarugikeun pasién. Ngajaga jero jero tina anesthesia penting pikeun mastikeun kasalametan sabar sareng nyayogikeun kaayaan operasi anu saé.

Dilaporkeun yén BIS ngagaduhan korélasi anu saé sareng konsentrasi kaseueuran ubar ubar bius, janten pikeun panduan dosis ubar anestesi intraoperatif, panggunaan monitoring BIS, numutkeun hasil monitoring pikeun nungtun panggunaan ubar bius, anu tiasa langkung ngajaga jerona anesthesia sareng maénkeun pangaruh bius anu saé.

Kalayan ngembangkeun téknologi monitoring EEG dina taun-taun ayeuna, BIS (bispectralindex) parantos janten metode anu diaku pikeun ngawaskeun status fungsi korteks cerebral sareng parobihan anu hadé, sareng tiasa dianggo salaku metode monitoring jero anesthesia anu umum sareng dipercaya dina prakték klinis.

Paké sensor EEG noninvasive

Ngeunaan BIS

BIS mangrupikeun nilai statistik anu diturunkeun tina rékor EEG dwi-frékuénsi kaluaran obat anestesi anu béda dina sampel ageung. Data ieu dimeunangkeun utamina tina sampel anu ageung tina poko anu nampi ubar anesthesia dobel anu dieusian ku rékor EEG dwén frékuénsi, sareng kaayaan kasadaran, tingkat sedasi, sareng sadayana EEG anu kacatet mangrupikeun basis data. Teras, dumasar kana spéktrum frékuénsi electroencephalogram (EEG) sareng spéktrum kakuatan, jumlah inpormasi campuran anu dicandak tina analisis fase sareng harmoni nonliniér ditambah.

BIS mangrupikeun hiji-hijina indéks monitoring ubar keur nengtremkeun ubar bijil anu disatujuan ku FDA AS, anu tiasa ngawas status fungsi kortikal cerebral sareng perobihan anu langkung saé, ngagaduhan sensitipitas anu tangtu pikeun ngaduga gerakan awak, kasadaran intraoperatif, sareng kaleungitan sareng pamulihan kasadaran, sareng tiasa ngirangan ubar bius Dosis nyaéta metoda anu langkung akurat pikeun nangtoskeun tingkat sedasi sareng ngawaskeun jero bius ku EEG.

Indéks monitoring BIS

Nilai BIS 100, kaayaan hudang; Nilai BIS 0, henteu aya kagiatan EEG (perencatan korteks serebrum), (perencatan korteks cerebral). Nilai BIS umumna dianggap normal antara 85 sareng 100. 65 ~ 85 nyaéta ubar keur nengtremkeun; 40 ~ 65 nyaéta bius. <40 May hadir panekanan burst.

Dina raraga ngawaskeun jero anu bener sareng pantes pikeun anesthesia dina waktos anu kritis, sensor édé non-invasif épéksi anu dianggo kalayan monitoring jero anesthesia ogé kedah kapaké, sahingga jumlah indikator dina kaayaan naon waé tiasa ditampilkeun sacara akurat.

Shenzhen Med-link Electronics Tech Co., Ltd (salajengna disebut Med-linket) ngagaduhan 15 taun pangalaman panilitian dina gempungan kabel médis. Saatos mangtaun-taun verifikasi klinis, kami sacara mandiri ngembangkeun sénsor EEG non-invasif sekali pakai, anu cocog sareng monitor jero anesthesia anu mérek kalayan modul BIS sapertos Mindray sareng Philips. Ukuranana sénsitip, nilaina akurat, sareng kamampuan anti gangguan nyaéta kuat. Éta ngabantosan ahli bius pikeun ngawas sacara raket pasién anu teu sadar sareng masihan tindakan pangendali sareng perlakuan anu saluyu dina waktosna numutkeun kaayaan monitoring.

Paké sensor EEG noninvasive

Pakai sensor EEG Non-invasi 

Sensor EEG non-invasif nganggo Med-linket nganggo lem konduktif impor, impedansi rendah sareng viskositas anu saé; éta parantos lulus sertifikasi pendaptaran alat médis nasional; lulus uji biokompatibilitas, teu aya sitotoksikis, iritasi kulit sareng réaksi alérgi, éta tiasa dianggo kalayan aman. Éta parantos diaku sareng dipikaresep ku ahli bius profesional di bumi sareng luar negeri. Éta parantos hasil netep di lembaga médis berwibawa asing sareng sababaraha rumah sakit rumah tangga anu terkenal pikeun ngabantosan bius sareng perawatan intensif ICU sacara akurat ngawaskeun jero indikator bius.

Paké sensor EEG noninvasive

Pilih sensor EEG non-invasif Med-linket, idéntifikasi kualitas propésional Med-linket, 15 taun budidaya intensif, turun-ka-bumi, kalayan komponén kabel médis anu hemat biaya, ngabantosan mérek domestik nembus.

* Déklarasi: Sadaya mérek dagang, nami, modél, sareng sajabana anu dipidangkeun dina eusi di luhur dipimilik ku anu gaduh aslina atanapi pabrikan asli. Tulisan ieu ngan ukur dianggo pikeun ngagambarkeun kasaluyuan produk Med-Linket. Teu aya maksud anu sanés! Sadayana di luhur. inpormasi ngan ukur pikeun rujukan, sareng henteu kedah dianggo salaku pedoman pikeun digawé lembaga médis atanapi unit anu aya hubunganana. Upami teu kitu, konsékuansi naon anu disababkeun ku perusahaan ieu teu aya hubunganana sareng perusahaan ieu.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pos waktos: Dec-06-2019