Nggolek ngawasi ambane anestesi sing tepat? Sensor EEG non-invasi sing bisa digunakake uga kudu luwih migunani ~

Kunci anestesi lan ICU yaiku ngawasi ambane anestesi. Kepiye cara supaya bisa ngawasi ambane anestesi sing cocog? Saliyane kabutuhan anestesiologi sing berpengalaman, monitor ambane anestesiologi lan sensor EEG non-invasi sing bisa digunakake kanthi monitor anestesi uga kudu luwih kuat.

Sensor EEG non-invasi sing bisa digunakake

Sensor EEG non-invasi sing bisa digunakake 

Kita ngerti manawa ambane anestesi yaiku derajat awak bisa dihambat kombinasi anestesi lan stimulasi ing awak. Amarga intensitas anestesi lan stimulasi nambah lan mudhun, ambane anestesi beda-beda.

Pemantauan ambane anestesi mesthi dadi perhatian para anestesi. Cethek utawa jero banget bakal nyebabake lara fisik utawa mental tumrap pasien. Ngramut ambane anestesi sing cocog penting kanggo njamin keamanan pasien lan nyedhiyakake kondisi operasi sing apik.

Dilaporake manawa BIS nduweni korélasi sing apik karo konsentrasi obat-obatan anestesi sing paling akeh, mula kanggo tuntunan dosis obat anestesi intraoperatif, panggunaan pemantauan BIS, miturut asil ngawasi kanggo nuntun panggunaan obat bius, sing bisa njaga ambane anestesi lan muter efek anestesi sing apik.

Kanthi pangembangan teknologi ngawasi EEG ing taun-taun pungkasan, BIS (bispectralindex) wis dadi metode sing diakoni kanggo ngawasi status fungsi lan korteks serebral sing luwih apik, lan bisa digunakake minangka cara ngawasi ambane anestesi umum lan dipercaya ing praktik klinis.

Sensor EEG non-invasi sing bisa digunakake

Babagan BIS

BIS minangka nilai statistik sing asale saka rekaman EEG frekuensi dobel saka output obat-obatan anestesi sing beda-beda ing sampel gedhe. Data iki diduweni utamane saka conto subyek sing akeh sing nampa obat anestesi dobel sing diinfeksi rekor EEG kanthi frekuensi dual, lan kahanan kesadharan, level sedasi, lan kabeh EEG sing direkam minangka basis data. Banjur, adhedhasar spektrum frekuensi elektroencephalogram (EEG) lan spektrum daya, jumlah informasi campuran sing dipikolehi saka analisis fase lan harmoni nonlinear ditambahake.

BIS minangka siji-sijine indeks pemantauan sedhep anestesi sing disetujoni dening US US, sing bisa ngawasi status fungsi korteks serebral lan owah-owahan sing luwih apik, duwe sensitivitas tartamtu kanggo prédhiksi gerakan awak, kesadaran intraoperatif, lan kelangan lan pulih kesadaran, lan bisa nyuda obat anestesi cara sing luwih akurat kanggo ngetrapake level sedasi lan ngawasi ambane anestesi dening EEG.

Indeks ngawasi BIS

Nilai BIS 100, negara siyaga; Nilai BIS 0, ora ana kegiatan EEG (hambatan korteks serebrum), (hambatan korteks serebrum). Nilai BIS umume dianggep normal ing antarane 85 lan 100. 65 ~ 85 minangka obat penenang; 40 ~ 65 minangka anestesi. <40 Bisa uga dipateni.

Kanggo ngawasi ambane anestesi sing akurat lan pas ing wektu-wektu kritis, sensor eeg non-invasi sing bisa digunakake sing digunakake kanthi ngawasi ambane anestesi uga migunani, saengga jumlah indikator ing negara apa wae bisa ditampilake kanthi akurat.

Shenzhen Med-link Electronics Tech Co., Ltd (sabanjure diarani Med-linket) duwe 15 taun pengalaman panelitian ing rakitan kabel medis. Sawise verifikasi klinis pirang-pirang taun, kita kanthi mandhiri nggawe sensor EEG non-invasi sing bisa digunakake, sing kompatibel karo monitor ambane anestesi kanthi merek modul BIS kayata Mindray lan Philips. Pangukuran sensitif, regane akurat, lan kemampuan anti-gangguan isih kuwat. Iki mbantu anestesiologi kanggo ngawasi pasien sing ora sadhar lan menehi kontrol lan langkah-langkah perawatan sing cocog miturut wektu ngawasi.

Sensor EEG non-invasi sing bisa digunakake

Sensor EEG non-invasi sing bisa digunakake 

Sensor EEG non-invasiive Med-linket nggunakake lem konduktif impor, impedansi rendah lan viskositas sing apik; wis lulus sertifikasi registrasi piranti medis nasional; uji coba kompatibilitas biocompatibility, ora ana sitotoksisitas, iritasi kulit lan reaksi alergi, bisa digunakake kanthi aman. Iki wis diakoni lan disenengi para ahli anestesi profesional ing njero omah lan luar negeri. Wis sukses mapan ing institusi medis berwibawa asing lan sawetara rumah sakit rumah tangga sing kondhang kanggo mbantu anestesi lan perawatan intensif ICU kanthi akurat ngawasi ambane indikator anestesi.

Sensor EEG non-invasi sing bisa digunakake

Pilih sensor EEG non-invasif Med-linket, identifikasi kualitas profesional Med-linket, 15 taun budidaya intensif, mudhun-menyang-bumi, kanthi komponen kabel medis sing larang regane, mbantu merek domestik bisa nembus.

* Pranyatan: Kabeh merek dagang, jeneng, model, lsp sing ditampilake ing konten ing ndhuwur duweke pemilik asli utawa pabrikan asli. Artikel iki mung digunakake kanggo nggambarake kompatibilitas produk Med-Linket. Ora ana niat liyane! Kabeh kasebut ing ndhuwur. informasi mung kanggo referensi, lan ora bisa digunakake minangka pandhuan kanggo karya institusi medis utawa unit sing gegandhengan. Yen ora, konsekuensi sing disebabake dening perusahaan iki ora ana hubungane karo perusahaan iki.

  • Previous:
  • Next:

  • Wektu kiriman: Dec-06-2019